packar lite..

Håller på och packar lite inför kryssningen, fy va svårt det är att välja kläder !
Jag har med mig kanske 10 olika linnen/klänningar, 3 jeans? och 3 par leggings.. kommer inte hinna använda allt. Men som jag är och välja kläder kommer det att behövas..haha.

Nu ska jag fortsätta..Joakim kommer och sover här ikväll.

16:16

Kom precis hem från skolan och nu väntar jag på att Joakim ska komma hit. Han jobbar idag och slutar klockan 16:30 så får se när han kommer hit.. Men när han kommer så får han hjälpa mig att laga mat.Hah.

Jag ska börja planera vad jag ska ha med mig på kryssningen också ! Panik känns som at jag inte har några kläder alls ! Måste nog köpa ny mascara också för min är helt slut. Nu ska jag byta om till mys kläder för jag fryser. Joakim tar med sig min kamera idag också, så äntligen, nu kommer ni få lite nya bilder:)

Puuuss

30 november.

Skönt det var med sovmorgon, Jag gick upp klockan 08:40 ! Nu har jag precis käkat frulle och ska borsta tänderna och så sen ska jag nog gå till bussen. Slutar klockan 15:55 idag.. det suger ju, men sen är de bara en dag kvar i skolan den här veckan ! skööönt!

Nej nu måste jag sluta så jag hinner med det jag ska göra innan jag ska sticka!
puuuss

Joakim och min kusin Douglas!

22:52

Ligger i sängen och kollar på tv och snackar lite med emma om kryssningen ! och nu är jag sjukt taggad och vill bara åka nunununununu!
Imorgon har jag sovmorgon, har ingen matte imorgon så jag börjar klockan 10:05. Skönt,det behövs verkligen, Jag var så sjukt trött imorse!

Men jag ska faktist försöka sova nu så jag inte är så trött imorgon när jag ska gå upp. Så nu säger jag godnatt.
puusss

Min idol !

Fan va jag älskar Maria Montazami, så otroligt sköön! Så sjukt cool, åhh va jag älskar henne. Hahaa!


bild lånad från google.se

hello kitty.



Dom här snyggingarna hoppade precin in i min önskelista. hoppashoppashoppas!

7 månader.

Skolan idag, chill dag slutade klockan 12:45 typ. Åkte hem dirrekt och ska strax börja laga mat och det som står på menyn idag ät Tacos! mummama.

Idag är det den 29 November och det betyder att jag och joakim har vart tillsammans 7 månader idag. Puuss på dig babe.

jag älskar dig mer och mer för varje dag som går.

22:32

Nu har jag sminkat av mig och bytt om till pyamas och krypit ner i sängen och ligger och kolla på beck.
Är faktist riktigt trött, fast vi vaknade rätt sent idag och att jag somnade tidigt igår, tror jag. Jag hade ingen alls koll på klockan igår så vet inte när jag somnade, det enda jag vet är att jag gick och la mig en liten stund efter klockan 00:00.

Nu är väckarklockan ställt på 06:30, så borde sova nu. Så bloggar mer imorgon för nu ska jag sova.
Puuss och godnattt.

SÖTASTE BILDEN!


jag älskar dig

mys i sängen.

Ligger under min jätte mysiga filt och kollar på svenska hollywood fruar. Det är repris och hade redan sät det förra veckan, men det finns inte så mycket annat att kolla på. Men klockan 20:00 är det ensam mamma söker och dom ska välja kille nu! spänd!haha.
Imorgon ska jag eller Joakim äntligen hämta grejerna hos Raffe, då får jag äntligen tillbaka min kamera. Har inte haft den på mer än 3 veckor ! helt sinnes. Men nu ska jag fortsätta kolla på tv.
puussss

Första Advent.

Kom precis är och är helt genom frusen ! Bussen hem var proppfull ! Men nu är jag hemma och har precis käkat lite. Vi var ner till slottet och kollade på fyverkerierna, sjukt häftigt dom gjort det! Nu ska jag lägga mig i sängen under en varm filt med varm choklad, ska försöka tina upp,haha.

godmorgon..

Vi har precis käkat frulle och nu har jag gått och lagt mig i sängen igen,haha.Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra, men tror att vi ska ner på stan och kolla på fyverkerierna eftersom det för första advent idag. Efter det åker jag nog hem till mig. Imorgon är det skola, men har en ganska chill vecka.. ni ska få se den nu:)

Måndag - skola 08:30 - 13.00, sen inga planer efter.
Tisdag - skola 10:05 - 15:55, inga planer efter.
Onsdag - skola 10:00 - 12:50. välja ut kläder och packa lite.
Torsdag - Ledig från skolan,packa klart. Ta mig till sthlm, båten går 17:00 från Frihamnen. partypartypartparty!
Fredag -Partypartyparty, kommer till Riga. Partypartypartyparty
Lördag - och ännu mer party ! kommer till sthlm 09:30. Hem sova sööönder!
Söndag - Blir nog att sova sönder söndagen också..

Sorry..

Sorry att jag inte bloggade någonting igår, men hade lite annat för mig så kände inte för att blogga just då.  Men idag vaknade jag och Joakim jätte tidigt och käka frukost och sen gjorde vi oss iårdning sen åkte vi med till Ikea å lite sånt sen åkte vi hem till han igen. Kollade lite på TV och chillade bara. Käka lite och just nu sitter vi bara hemma.
Jag sitter vid datorn och han ligger i sängen och kollar på "facebook filmen", jag kollade kanske i 15 minuter men fattade inte ett skit av filmen så satte mig vid datorn istället. Hoppas filmen är slut snart för jag är trött och vill snart gå och lägga mig. En ganska skön helg om man säger så.. Imorgon är det första advent också, shiit va tiden går fort. Snart är det 2 kryssningar och snart Sälen och julafton, jag lääängtar ! Nej usch vilket långt inlägg vem f*n kommer orka läsa det här
.Men kände att jag skulle skriva lite hur min helg har sätt ut. Så ni får lida lite. Haha nej nu ska jag sluta. Puuussss

16:33

Hemma nu efter att ha vart och klippt mig,vart inte sådär jätte nöjd men aja...
Nu ska jag åka hem till Joakim, de blir nog bio idag endå:D puusss

godnatt,puuss

La mig precis i sängen, sitter och snackar med lite folk om helgen å så, men får se vad jag ska göra, har ingenting planerat än:)
Ingen sovmorgon imorgon, utan upp samma gammla tid.. så bör nog försöka sova snart. Eller typ nu, haha så det här får bli mitt sista inlägg för idag så bloggar jag mer imorgon. Puuss och godnatt.

en vecka kvar till kryssningen!

torsdagkväll.

Har precis kollar på robinsson och ska hoppa in i duschen nu, sen ska jag nog lägga mig i sängen. Helgen är helt oplanerad..igen. Hatar att inte ha iallafall någonting planerat. Skulle gå på bio med Joakim och se nya harry potter.Men det ska vi tydligen inte göra nu så vet inte vad jag ska göra. Bara hoppas på att de löser sig... annars får jag lika mycket panik som jag hade förra helgen, haha. Nej men nu ska jag hoppa in i duschen så att det inte blir för sent.puusss

pannkakor!

Hemma från skolan nu, hade idrott sista timmen, och det sööög! Vi ska göra en egen "dans" fast inte riktigt en dans, men det kommer suga iallafall. Ofta de är idrott A ;S då skulle jag aldrig vilja välja Idrott B!
Men aja, kom hem precis och har satt på mig mjukis kläder och mjukis tofflor! Juste, Tror att Joakim ska hämta grejerna hos Raffe imorgon så då får jag min kamera tillbaka, har inte haft den på 3 veckor !! Idag är det torsdag och idag blir det pannkakor till middag, muuuuums.

godmorgon

Ligger fortfarande i Joakims säng, har inte gått upp än, haha. Men vi har ju lite sovmorgon på torsdagar och vi börjar ju klockan 08:50 så jag kan gå från han vid halv nio så de är ingen bråska, men ska strax gå upp iallafall.
Idag slutar jag halv 3 tror jag, åker hem efter det så får blogga mer då:)
Bokade resan till Sälen igår också,wiiie!:)
nej nu måste jag gå upp, puuusss

pause

Nu är jag hemma hos Joakim, Det är just nu pause på PH och efter de är det pandoras ask, typ de bästa på hela veckan, så sjukt roligt;)
efter Ph, ska jag nog kolla klart på poc, sen blir det att sova tidigt, Joakim har träning klockan halv 10 och han kommer väl hem sent så sover säkert när han kommer hem. Nej nu börjar PH igen så ska sluta inlägget här.
puuuss

17:27

Nu har jag fått mat i magen och ska snart ta bussen hem till Joakim och sova där. Bloggar mer när jag kommer till han.
pusss

Mat på G...

Äntligen har min päron kommit hem och maten är igång ! Ska hänga upp lite tvätt som jag precis tvättat idag också. Hoppas på att maten blir klar snabbt för är sjukt hungrig !
peaCe

24 november.

och en månad kvar till julafton och och 28 dagar kvar tills  vi åker till Sälen och 8 dagar kvar tills vi åker till Riga med 100% party båt!
Chill skoldag idag,började klockan 10 och slutade klockan 12:50. Åkte hem direkt i snöstormen ! och kom hem vid halv 2 tiden, sen dess har jag bara suttit vid datorn men ska strax möblera om i mitt rum, är trött på den här möbleringen nu,haha. Man måste ju ha lite förändringar ibland :D så de ska jag göra nu, och hoppas på att min päron kommer hem snart så att jag får lite mat i magen, för jag är sjukt hungrig!

puusss

jag saknar Thailand !

ojjojj.

Inte bloggat någonting sen imorse, och sorry för det. Men slutade klockan 16.00 och kom hem vid halv 5 kanske. Käkade å sånt,städade rummet satt vid datorn sen kom Joakim, men han gick vid kvart i 8 till sin träning och då städade jg ur min grderob och nu har jag precis duschat klar och snart kommer Joakim hit igen, då ska han duscha sen ska vi kolla på poc3 :)
puusss

Godmorgon , 23 november.

godmorgon på er.
Sitter här med tandborsten i munnen och försöker skynda mig lite. HAha. Matte nu på morgonen när jag kommer till skolan,det suuuger. är sjukt trött, fast somnade inte så sent igår tror jag, tror att jag somnade någon gång vid halv 1 kanske. Nej nu måste jag skynda mig. bussen går om 9 minuter.
puusss

haha.

Har fortfarande inte ställt undan datorn. Har haft lite ost snack med lite folk på fb,haha.  Nu ska jag berätta för er också.

Jag och jocke var nere i hans kök, så kollar jag in i kylen(haha tjockis):

Tessie: Jocke den här osten ser ut som en riktig ost :) (jätte glad)
Jocke: Konstigt,det ÄR en riktig ost! det där kommer ut på fb sen.
Tessie:(för sig själv) men det såg faktist ut som en riktig ost..

Hittade inga bra bilder men ni ska få se skilnaden.
Riktig ost VS Fejk ost

Ser ni skilnaden ?:)

godnatt.

Ligger just nu i min nybäddade säng,gud vad jag älskar att sova i nya lakan ! ska försöka sova strax, ska bara kolla runt lite julklappar. Börjar bli dags att köpa det nu. Eller iallafall förbereda. Lång skoldag imorgon, enda till klockan 15:55.
Kommer hem efter de. Godnatt på er.

Här här en liten tjuvkik på vad jag ska köpa till en viss kille.

haha,försök lista ut vad det är;)

love u boy

Nu är jag hemma, hade en sjukt mysig kväll igår hos joakim, kollade på pirates of the Caribbean, käkade ASS god mat sen tog vi en ganska lång promenad på kanske 1 timme.Sen kom vi hem och jag satte mig och kolla på ensam mamma söker och sen..och så kom polly. Sen gick jag och la mig så kom Jocke så fortsatte vi kolla på Pirates..
Ikväll blir det bara chill, är sjukt hungrig, kan inte mamma sluta jobba så vi kan käka snart!
puusss


me love u

...så kom polly.

Ligger och kollar på...så kom polly. Sjukt trött så kska go och tvätta bort sminket och så sen ska jag nog lägga mig under täcket.Skola imorgon och jag orkar verkligen inte, vill bara ha lov nu!
ska fortsätta kolla på film nu.puuss

till joakim.

Har städat rummen och så nu på förmiddagen, nu ska jag åka hem till joakim mysa med han. puuss

.

hemma och är ass lack, godnatt

utgång på g...igen

Hemma och gick till ica precis innan 9, och när jag kommit hem fick jag ett sms av IdaÅ att hon skulle ut och frågde om jag skulle med, why not ? skulle endå bara sitta hemma idag så bestämmde mig för att följa med.Vet dock inte riktigt när jag ska åka, men hon sa att dom skulle åka någongång vid 11,så får se när jag sticker.
puusss

hemma hos JL

Träffade Joakim på stan och följde med han hem, sitter i hans säng och ska precis kolla bussarna men den går sä,t för det fungerar inte att gör det på hans bärbara. Men köpte 2 par skor och ett par leggings,tack mamma!
Antar att jag ska åka hem snart,Ingen aning om vad jag ska göra resten av kvällen men hoppas på att det löser sig.
Bloggar mer när jag kommer hem.puuuss

STAN STRAX.

Ska strax åka till stan pch köpa nya skor och kanske lite nya kläder till kryssningen!
hörs när jag kommer hem.
puuss

stop being so damn fake, I know what you're doing.


utgång på G.

det blir faktist en utgång idag med ninni! äntligen får man träffa henne. Ska nog sticka hem till henne strax sen blire fame sen får vi se vart vi tar vägen.
hoppas ni får en lyckad fredagkväll. puuss på er.
juste! va inne på banken i onsdags och betsällde ett nytt bankkort så sa dom att de skulle komma någon gång nästa vecka, så kom det idag, de kallas bra servic, bra nordea. Klappklappp!

20:05

Joakim kom hem vid klockan 4 och efter det började vi laga mat och Tacos stog det på menyn. muums så gott det var.
Har precis kollat klart på PH nu och f*n va jag hatar Aija, j*ävla äckel fjortis !
Är "terese sugen"( hahhaha matilda) på choklad. Funderar på att gå och köpa en men joakim började precis på en match nu så han kan inte följa med mig och vågar inte gå själv :( kan man inte beställa hem haha.
nej nu ska jag kolla på film sen ska jag nog sova, somnade efter klockan 00:00 igår. inte braaa.
puuss

18 november.

Kom precis hem till Joakim, vi hade ingen idrott idag så vi slutade klockan halv 1 då vi hade vart på polishuset på studiebesök. Ganska intressant faktist:)
Är ensam hemma hos joakim just nu, han är och jobbar men kommer väl hem senare.
Ska försöka göra lite läxor som jag tog med mig hem, bland annat en idrott rapport som ska in, så ska försöka få klart det så snabbt som möjligt så de är väl bäst att jag börjar med det. Bloggar mer senare,
puusss

godnattsii.

La mig precis i sängen och ska strax sova, ingen direkt sovmorgon imorgon. Börjar klockan 08:50 men 20 minuter iallafall haha.
Igår somnade jag också innan klockan 00:00. Så awesome jag är. Och idag hoppas jag på att det fungerar.
Åker hem till Joakim efter skolan imorgon så bloggar mer när jag kommer dit.
godnatt

Svaren på frågorna.

Kan jag ta ut bilden ur plånboken?Viktor

Nej det får du verkligen inte göra, då är inte jag din kompis längre.

Tycker du att du själv är kåt?

Förlåt men förstår inte riktigt frågan..

Vad brukar du och jocke göra när ni träffar varandra?

Det är olika,kolla på film,mysa,ta promenader,k-rogen och massa annat.

Vad gjorde ni när ni träffades första gången ensamma? :)

vi kände varandra förut och då kommer jag inte ihåg, men när vi fick kontakt igen så sov jag nog hon han.haah

Vad ville du bli när du vart "stor" som liten?/Ruben

Jag ville bli polis, och ha poliskatter istället för polishundar.

Vad tänder du på? ;)

Haah, min pojkvänn vad annars ;)


Hur ser din drömkille ut? ;)

Är svag för blondiner, så han ska vara blond,ca ett huvud längre än mig,(180+)helt okej vältränad(INTE MAGRUTOR).

Hört att din pojkvän tycker om dig mycket! Stämmer det?<3

Jag har också hört det,och jag hoppas det iallafall:)

varför tog det slut mellan dig och simon?
Jag var inte kär i han länge och då känns det inte rätt att längre vara tillsammans med han.

vad gillar du mest/minst med ditt utseende?
Mest gillar jag nog min hy,har aldrig haft problem med finnar eller liknande. Och minst är mycket, men det jag gillar minst är nog mina lår.

vad .tror du att folk får för intryck av dig?
Tror det är olika för vad för tillfällen man träffar mig vid. Vissa kan tycka att jag är ganska kaxig och bitchig. Och andra tror jag tycker ganska skön, rolig,skrattar mycket. Kanske jobbig ibland, jag vet inte.

vad vill du jobba med?

Jag vill jobba med utvecklingstörda.

hur blir du så jävla BRUN?
Hah, själv tycker jag inte att jag är speciellt brun. Men jag solar inte solarium eller använder brun utan sol. Jag solar på sommaren ochh det håller i sig året runt.

vad ångrar du mest under 2010?
Jag kommer inte på någonting nu som jag ångrar.

har du och jag legat med varandra? jag kommer ihåg att jag vaknade hos dig utan troser. Svar:

Nemen ojjdå, det kommer jag inte ihåg ? var jag full ;O puuss på dig.

hur länge har du och jocke vart tillsammans ?

Vi vart tillsammans den 29 April vi har alltså snart var tillsammans i 7 månader.



varför ska du inte fira jul med din familj

För att jag känner att jag är gammal nog att välja själv vart jag vill fira jul,och jag är med min familj 365 dagar om året. Och har firat jul med dom i 17 år, känner att jag vill prova på någonting annat.

blir dom inte sura om du firar jul med jockes familj ?
Det hoppas jag verkligen inte, mamma har sagt att det är okej och att hon förstår om jag vill åka till sälen och fira jul med Joakim.

Varför är du världens bästa Tessie?

För att jag är sten cool och stört skön! Därför är jag världens bästa Tessie.

vad ska du göra efter gymnasiet?
Det vet jag inte, det är 1,5 år kvar och har inte börjat planera det än.


Vilken är den godaste drinken ?
Jag tycker nog att P2 och rosa pantern är godast.

Bråkar du ofta med din mamma ?
Jag bråkar aldrig med min mamma, kanske någon enstaka gång det kanske blir nått litet bråk. Inte som förut då vi bråkade varje dag.
Vem är din bästavän ?
En bästa vän är en person man kan lita på och som man kan berätta allt för, jag har 3 sånna peroner och det är min pojkvänn,MK och min älskade mamma.

19:17

Slutade klockan 1 idag, gick direkt till banken och fixade ny bankkort så de ska komma nästa vecka. Skönt att det är fixat så jag kan handla på båten med det å så:)
Efter de åkte jag hem, efter ett tag kom min bror på besök, han är fortfarande här och vi sitter i vardagsrummet och kollar på tv. Men dom kollar på hockey och om 15 minuter börjar ph så de ska jag kolla på.
puuuss
PS : JAG SVARAR INTE PÅ ALLA FRÅGOR,VISSA FRÅGOR KOMMER JAG INTE TA MED!!

20:35

Kom hem från skolan vid halv 5, Joakim kom hit vid 6 tiden, han är just nu och tränar men kommer tillbaka efter det. om kanske 45 minuter eller nått. Så måste hinna duscha innan han kommer hem så ska hoppa in i duschen nu. Sen måla naglarna och fixa lite.
puusss

i skolan.

Sitter och har natur och fridlufsliv just nu. Ganksa låångtråkigt men slutar om 10 minuter. Ska försöka få med mig Joakim hem också.hah. Får se om jag lyckas med det. Men ska strax sticka hem nu så  bloggar mer senare när jag kommer hem eller nått.
pusss

16 november.

Godmorgon !
Nu är jag klar (ska bara borsta tänderna) sen ska jag åka iväg till skolan. Igår kväll somnade jag innan klockan 00:00 igen, awesome.
Långdag idag i skolan, sugerrr att sluta klockan 4. Då är man ju helt slut när man kommer hem..
Jag är ensam hemma idag igen, Men joakim kanske skulle komma hit men vi får se hur det blir med det:)
Nej måste dra nu så jag inte missar bussen.Ha en bra dag.Puuss

23:04

Nej nu ska jag försöka sova. Har legat i sängen i en timme nästan och har faktist inte ens försökt att sova. Har pratat med lite roligt folk som man inte vill sluta prata med,haha.
Men nu måste jag iallafall försöka somna, mitt mål är att alltid somna innan klockan 00:00 varje kväll och lyckades igår,tummen upp. Får se om jag lyckas idag också.

mitt schema för den här veckan:
Måndag - skola 08:30-14:30,ingenting
Tisdag - skola 08:30-15:55, joakim kanske kommer.
Onsdag - skola 10:00 - 12:55. Inga planer. Träffa pappa ?
Torsdag - skola 08:55 - 14:30. Inga planer. Träffa pappa ?
Fredag - skola 08:30 - 13:40. Inga planer.
Lördag - inga planer.
Söndag -  inga planer.

GODNATT!

svenska hollywood fruar.

Sitter på mitt golv ?  för att min säng är helt upptagen av 3 tjocka katter som tar upp hela sängen..
Nu börjar svenska hollywood fruar så ska kolla på de. Sen ska jag nog lägga men faktist,måste sova länge eftersom jag har lång dag imorgon så behöver min sömn. haha.
nej nu måste jag kolla.puuss

15 november.

Hemma från skolan nu, och f*n va kallt det är ute ! Okej om det bara var snö, men när det är så slaskigt så är det inte okej !
det gillas inte, skulle igentligen till banken efter skolan men hade ingen lust i det här vädres så kom min buss direkt när jag kom till stan så åkte med den.
Nu måste jag sticka till affären och handla lite mat och så, är ensam hemma ikväll och imorgon. Nej ska sticka nu innan det börjar regna ännu mer.
pussss

natttiii.

Ligger just nu i sängen och sta strax sova. Väckarklockan är ställd på 06:30 och gud va de inte lät nå skönt! Kommer vekligen inte kunna gå upp då,haha.

Jag vill ha looooov igen !
Och gach vad jag längtar till jullovet,första dagen sätter jag mig på ett tåg med min babe på väg till sälen,firar jul där med han och hans familj.awesome de kommer bli och längtar faktist.

Nu ska jag försöka sova,godnatt

haha måste berätta..

Jag och Joakim låg i sängen och pratade lite så säger
Jocke: Jag kan bli lite irriterad på när du håller på att berättar en sak sen så slutar du mitt i och sen efter 2 minuter så frågar jag om du ska fortsätta berätta?

Jag: men jag kan glömma bort att jag pratar.

Jocke: hahahahahhahahhaa!

Frågestund.

Nu ska jag ha en lite frågestund på min blogg och svarar på dem om det kommer in riktigt många :)
Så fråga på nu, svarar på nästan allt.

KOM IGEN OCH FRÅGA PÅ NU!



shutter island.

Nu har vi precis kollat klart på shutter island,bra film om man fattar,hihi. Joakim fick förklara för mig lite mellan åt (a) Men i slutet fattade jag allt som hände.
Nu ska jag nog börja fixa till mig sen ska jag kanske ta och åka hem. haha men får se hur det går med det, brukar gå ganska segt när jag säger att jag ska åka hem ;)
puuss

nyvaken,

Ligger i Joakims säng och har precis vaknat.
Bloggade ingenting igår men hade inte tid med det, Joakims små syskon fyllde 11 år  så de vart kalas sen vart de bara mys på kvällen.
Joakim har redan gått upp, han sa att han skulle laga frukost till mig men får se om han gör det,haha :)
fanfanfan, helgen är slut och orkar inte att skolan början imorgon! vill ha längre helger !

nya favorit låten.



Förlåt att jag aldrig sagt förlåt - Daniel Adams-Ray

sorryy!

Jag säger så jätte mycket förlåt för att det inte kommer upp några nya bilder. Men jag har fortfarande inte hämtat min Kamera och har inte haft den på en vecka. Men ska försöka hämta den så fort jag kan !
förlåt!

11 november

Jag åkte inte hem idag, gick till Joakim istället så ligger typ helt död i hans säng just nu. Sjukt trött och har jätte ont i halsen och snorar. Inte bli sjuk nu ! nej så ska man inte säga, peppar pappar ta i trä !!haha

Kommer nog somna tidigt idag, eller jag hoppas det iallafall. Äntligen fredag imorgon sedan helg, och ska till tandläkarn imorgon, skit rädd om vad dom ska säga om min tung piercing ! Tänk om dom blir skit sura ,ihh fett nervöös.



godnatt

nej nu är jag mega trött !
joakim skulle massera mig innan vi skulle gå och lägga oss, men det bli nog ingenting för jag vill gå och lägga mig nu och Joakim sitter jag spelar.
men säger godnatt nu.
puuuss

trött

ligger i Joakims säng och typ halv sover, är sjukt trött,lite hungrig är jag faktist också (a)
Joakim stack iväg en stund men han kommer strax tillbaka tror jag:)

Kvällen har annars bara vart lugn och bara kollat på tv å så. Nu ska jag kolla på film tills min bebis kommer hem igen.
puuss

@ my babe

Fick lite stressigt, men åkte hem till joakim nästan precis när jag kom hem från skolan. Och nu är jag hon honom och gör inte så mycket, låg och mös en stund precis. Vi ska laga pannkakor strax tror jag. OH NO, man kan inte äta pannkakor på en onsdag,det fungerar inte men jaja.haha.
puuss

godmorgon

sitter och äter frulle nu, bussen går om 20 minuter så måste skynda mig lite.
Bloggar mer när jag kommer hem från skolan vid halv 2 tiden kanske :)
puusss

godnattssii

nu är det dags att sova, känns som att jag kommer somna direkt å de är ju bra,hihi.
bloggar mer imorgon, börjar klockan 10 och slutar klockan 1. sköönt.
godnatt

bloggar från sängen :)

Sorry att jag inte bloggat någonting på hela dagen men har typ kommit in i en "depp" period. Vet inte riktigt vad som händer med allt just nu och det gör mig riktigt orolig.

Just nu ligger jag i sängen och kollar på bartenderskolan, efter det ska jag sova och har sovmorgon imorgon, sköönt det behövs verkligen !
Nej men nu börjar peogramet igen så ska sluta blogga nu.
Jag har fortfarande inte hämtat min kamera,sorry!


15:45

Kom precis hem från skolan, vi var på rättegång med klassen å kollade. Idag händer ingenting speciellt,frågade Joakim om han ville ses, men han kunde tydligen inte så får bli en till dag utan han. Hah fick tårar i ögonen nu,haha vill inte vara utan han,så är det!

puuss,är trött.


godnatt.

Ligger just nu i sängen och kollar lite på tv. Ska strax sova för är sjukt trött och har världens långdag imorgon. Slutar klockan 15:55, inte taggad för det inte. Och det känns inte direkt som att jag kommer kunna somna, även fast jag är sjukt trött så kommer jag inte kunna somna.
Känner mig så orolig över massa saker..men vet inte riktigt vad det kan vara. Nu ska jag stänga av datorn så säger godnatt till er nu.
goodnight!

du är det bästa som har hänt mig.


vill inte bli lämnad ensam.

det är sant, och är så sjukt rädd.love u.

ligger i sängen och kollar på tv bara, inte lust att blogga faktist men känner att jag måste göra nått eller några inlägg.Nu ska jag fortsätta kolla på tv.
puuss



jag hatar bortförklaringer.

hihi,puuss

jag sover inte ?

Jag kan verkligen inte somna, det går bara inte. Och kul att man ska upp om typ 7 timmar. Tror verkligen inte att jag kommer att somna snart heller.

F*n vad jag hatar det här, kommer va döds trött imorgon i skolan, hoppas att vi börjar lite lätt,haha.
Nej men nu ska jag gå upp och gå på toa sen ska jag försöka sova igen.
puuss


nattiiis!

Nu ligger jag i sängen och kollar på film och kollar runt lite på datorn, Raderar lite bilder å så. Har så grymt mycket bilder och bilder som man aldrig kommer använda så håller på och kastar lite så att min dator ska bli lite snabbare en vad den är just nu. Haha.
Ska försöka sova strax eftersom jag ska upp typ klockan 07:15 ?!?! shiit va tidigt de låter. Hoppas verkligen inte att jag försover mig. Men det här får bli mitt sista inlägg för ska strax sova.
godnatt


sickt.

Okej, nu börjar jag få panik för att kom på att jag ska sova själv inatt! Paniik har inte sovit själv på typ över en vecka. Helt sickt att inte sova bredvid Joakim, fett tomt de kommer att kännas,buuhuu :'( Men jaja, måste väl vara så ibland också. Men vill typ inte gå och lägga mig för jag vet att jag inte kommer att vakna upp med han bredvid mig:(
nu ska jag gråta lite.
puusss


19:35

Har precis tagit en låång varm dusch. Skönt och ska måla naglarna och fixa lite inför imorgon. Måste också säga sorry för att jag inte lägger upp några nya bilder, min kamera är som sagt kvar hos Raffe så får se när jag eller Joakim åker dit och hämtar lite grejer som är kvar där. Nu ska jag smörja in mig och sen får jag se vad jag hittar på. Kanske tittar på en film eller liknande.
puusss


tacooos.

Nu har jag tvättat klart och just nu känner jag att de luktar mat från köket ! Och det som står på menyn idag är Tacos, är så sjukt hungrig så de blir awesome med god mat. Resten av kvällen ska jag inte göra någonting speciellt,bara ligge och slappa och tagga inför skolan som börjar imorgon,Yeeeey, fast ne.. Nu ska jag kolla om maten är klar snart.
puusss


laaaaaaaaack

Skrev precis ett skit långt inlägg om gårdagen men allt gick bort! Orkar inte skriva om. Men kvällen igår var bra til en början, den sög den när vi gick ut.
Nu ska jag tvätta.
puusss


strssigt? ja !

Fick lite brottom idag så hann inte blogga. Men är just nu hemma hos Joakim och vi ska på halloween fest? hah. Måste nog kanske börja fixa mig nu,höhö. Trött är jag också, inte bra,inte bra. Men hoppas på att det släpper snart. Nej nu ska jag klä på mig.
puussiis




12:58

Ligger i sängen under täcket och myser med mig själv. Ska väl strax hoppa in i duschen och sen börja fixa mig. Orkar inte vara skabbig hela dagen, haha. Men orkar inte gå upp ur sängen heller, de är så varmoch skönt under täcket och jag vet att de kommer bli kallt om jag går upp. Jaja får se hur det går att ta sig upp ur sängen ;)
puuss

6 november.

Godmorgon på er.
Gårdagen var jätte trevlig och jag hade med mig min kamera fast lämnade den hos Raffe så måste åka och hämta den idag. Så inga bilder från gårdagen blir nu, dom kommer upp senare.
Men iallafall, Joakim åkte precis, och jag gör absolut ingenting. Har inte heller någon aning om vad jag ska hitta på idag men det visar sig.
Nu ska jag lägga mig i sängen för är super trött.
pusssss

sticker nu, puusss

Nu ska jag strax bege mig till Rafael och ha trevligt där, sen ska vi vidare ner till stan. Tror att de blir BJ ikväll men får se hur det blir med det.
Nej måste sticka nu.
puusss

så ser jag ut ikväll.



15:19

Kom hem från gränby för en stund sen, var där och handlade lite grejer inför kvällen. Nu är jag hemma och ska hoppa in i duschen sen börja fixa mig för klockan 6-7 ska vi vara hos Rafael som är hemkommen från Norge. Sen blire bara mer party hela natten. Nej ska duscha nu bloggar mer senare,
puusss


...

nu ska jag åka hem..pusss

nattiii.

Nu har vi kollat klart på en bra film, eller både jag och Joakim somnade. Nu ska vi lägga oss i sängen och sova skulle jag tro. Så det här får bli mitt sista inlägg för idag. Bloggar mer imorgon när jag vaknar.
godnatt





slapp torsdag.

Joakim sitter och spelar och jag gör inte någonting speciellt. Ligger i hans säng och kollar på tv och sitter vid datorn bara. En skön torsdag ska man väl säga att det har varit. Ska nog sätta på en film på datorn och kanske slagga en stund, haha är sjukt trött.
Klockan 21:00 är det amarican pie 2 på tv, den kanske man ska de. Men nu ska jag se vad Joakim har för filmer på hans dator så slutar inlägget här.
puuusss


18:07

Stannar kvar hos joakim inatt också. Jag har verkligen ingen ork att sätta mig på en buss hem så får göra det imorgon istället. Vi var och köpte lite gottis precis, så nu sitter jag i Jockes säng och dricker cola och käkar lakris snören,hiihi.
ska kolla på gårdags program av ph nu så bloggar mer senare.
puusss


nya designen.

nu har den nya designen kommit upp. Vad tycks ? Den är inte riktigt klar en men fixar det senare.
Tack så mycket babe, som fixade den.
puuusss




godmorgon..

Gårdagen var super duper rolig men ganska spåårat! Vad är grejen med att mitt ögonbryn är helt uppsvullet? nej usch, ligger i Jockes säng och mår väl inte sådär jätte bra om man säger så.. ska sova lite sen så ska jag börja röra mig hemmåt.
puusss

taggaråå.

Ska nog åka strax, här får ni en bilder på mig tagen precis nyss :)









party 'n party.

Har precis käkat lite och nu ska jag fortsätta sminka mig lite sen så ska jag klä på mig och börja röra mig mot stan och handla lite grejer sen ska jag vidare till nyby och förfesta med brudarna sedan ner till bj och parta loss. Får se om jag bloggar nå mer innan jag sticker annars hörs vi nog imorgon.
puusss




utlandsresa ? ja tack

Åhh pratade precis med en kompis och han ska åka till egypten med sin flickvän i 2 veckor och gud så avis jag vart. Jag vill också åka, fast jag trivs bättre på varmare bräddgrader. Skulle inte banga på 2 veckor i Thailand men så grymt dyrt bara ! Om jag skulle åka med joakim så skulle de väl kosta mellan 25000-30000. Och det har jag ju inte direkt råd med när jag bara går på gymnasiet och inte har något extra jobb. Längtar tillbaka från när jag var där i vintras!
:'(

ge mig värme!



fular mig.

Stack till fyrishov en snabbis och träffade johanna sötis. Just nu sitter jag bara och fular mig framför datorn och väntar på att Joakim ska komma hem, men han kommer nog inte hem förns om ett tag så får väl sitta och fula mig lite mer. Kanske ska gå och fixa mig, föna håret och sminka mig ? fast neee orkar inte göra de nu hah. Nej nu ska jag fula mig lite till.peace

inge smink eller nått, haha fuling.




3 november.

godmorgon alla glada. Fast föresten hur kan man vara glad när det är sånt här väder ? Det suger ju, hoppas att det blir bättre tills kvällen.
Vaknade för kanske 30 minuter sen och har hunnit plocka upp lite i Joakims rum och ska strax gå och duscha. Sen ska jag vidare till fyrishov och hämta ut pengar sen måste jag träffa johanna någonstans haha. Känner mig inte alls sugen på att gå ut i det här vädret faktist, men måste man så måste man. Nu ska jag ringa johanna sen ska jag hoppa in i duschen.
puuss






godnatt

Just nu ligger jag i sängen och ska strax sova, Joakim ligger så gulligt och försöker sova så ska stänga av datorn så han får sova ordenkligt. så det här får bli mitt sista inlägg för idag så skriver jag mer imorgon när jag vaknar.
godnatt.



en fråga ,ett svar.

fick en fråga om kryssningen, hur mycket det kostar.
nu kommer svaret!

Det jag har bokat är en A-hytt (B-hyttarna var slut) med 4 personer och vi betalar 1140 kr styck. Då får vi med resan i 40 timmar,torsdag till lördag. Sen får vi med 2 buffe middagar. Sen får man ju ha med sig "fickpengar" till att köpa alkohol å sånt. Jag ska ha med mig ca 2000 kr och hoppas att det räcker.hah
jag tyckte de var värt med 2 middagar så vi slog till och är sjukt taggad.
hoppas du fick svar på din fråga.
puuss



hemma hos min älskling.

Sitter just nu och kollar på ph på datorn, joakim ligger i sängen och gör någonting? haha har inte direkt någon koll. Efter ph så ska vi nog gå och lägga oss antar jag för joakim ska upp klockan 7 imorgon och jobba. Men nu ska jag fortsätta kolla så kanske jag skriver senare eller så får ni fler inlägg imorgon.
puusss

bild från förra året. Lånad från google.se




sticker till joakim.

Joakim kom förbi en stund vid klockan sju men stack igen 45 minuter senare för att han skulle träna. Nu har jag packat för att jag ska snart gå bort till Joakims träning och sedan åka hem till honom. Har packat med mig grejor tills imorgon då jag och några rå sköna b-rudar ska till bj och festa loss. Bloggar nog mer när jag kommer hem till Joakim.

release fall del 2, vad gör vi ? nu kör vi!

har ingen aning om vad jag ska ha på mig så måste packa ner extra kläder.



en månad kvar, taggaråå.

just kom på att det är 2 november idag, och att det bara är en månad kvar till vi åker på kryssning. 100% partybåt till riga.
Så sjukt taggad och det kommer bli så awesome.

 

 

 

 

18:01

Idag har jag inte gjort så mycket, Jag gick till ica och handlade och sen lagade jag mat till mig och mammsen. Det är skönt att hjälpa till lite hemma när jag endå inte har någonting annat för mig, och ett + är ju att föräldrar blir så glada om man gör det.
Menmen, just nu gör jag inte så mycket, njuter av att det är lov och bara tar det lungt. Joakim sa att han skulle komma förbi en stund senare men får se hur det blir med det. Nu ska jag plocka upp lite i mitt rum sen kolla lite på tv.

 

 

 

i'm back.

Okej, nu är det såhär att jag får fnatt i fingrarna av att inte kunna blogga, jag hade ju tänkt att skaffa en ny blogg men det blir nog inte så, fortsätter nog ha den här man jag har tagit bort alla mina inlägg från förut och ska börja om från början. Kanske lite tråkigt men så är det nu.
Jag håller på med en ny design också, så får se när den kommer upp. Ska blogga lite mer hade jag tänkt, eller iallafall försöka göra det så får vi se hur det går.

Ge mig gärna förslag på vad ni vill att jag ska skriva om och så, så kommer det här bli awesome!
RSS 2.0