15:57

Ska sticka snart, bussen går 10 över 4 så måste fixa de sista innan jag ska sticka, så det här får bli mitt sista inlägg för idag tror jag.
För kommer nog inte blogga nå mer, kanske imorgon får se :)
Men ha en bra nyårsafton, :*

sminkning

Nu har jag hållit på att sminka mig i 2 timmar, haha fan va illa det låter och vilket smink offer jag låter som !
Men är strax klar, är inte helt nöjd med min frisyr så ska försöka fixa den lite så att jag bli nöjd.

Slänger kanske in en outfit lite senare så får ni se hur ja ser ut om ni nu vill det, haha :D

januari 2010 - December 2010






Godmorgon.

Har precis vaknat och ska snart gå upp och käka en god frukost. Är ganska sugen på en ägg macka så tror det får  det om jag orkar kocka ägg.

Efter det ska jag hoppa in i duschen å så.. Nej nu skriker magen så måsta mata den lite nu.

puusss

ska dejta kudden nu..

Nu börjar gäsparna komma och jag är super trött. Måste nog gå och lägga mig strax, ska upp tidigt imorgon och fixa inför morgondagen.. som jag egentligen inte vet så mycket om,haha.

Men måste iallfall välja kläder, fixa naglarna och allt sånt som tjejer brukar göra.. Ska nu gå och tvätta bort mitt smink och borta tänderna och sen ska jag nog bädda ner mig i sängen och kolla på tv eller kanske någon film.

21:04

Käkade cupido med Joakim, efter de kollade vi i flera affärer. Jag fick med mig 2 blusar,lösögonfransar och hårnålar. Håller just nu på och städar mitt rum, går ganska segt men jaja.

Planerna för imorgon är spikade och tror att de kommer bli riktigt trevligt och hoppas på att jag får med mig kameran så ni också får se mitt nyår i bilder :)
blusarna kommer från cubus och resten från H&M.

sticker till stan..

Ska strax sticka till stan och se om jag hittar någonting.. Ska käka med Joakim också. Ska möta upp han klockan 1 så måste fixa de sista, bloggar mer när jag kommer hem.

Puuss




så ser jag ut idag + en enkel outfit

30 December

F*n va skönt det var att vakna upp i sin egen säng, helt sickt !
Ligger fortfarande kvar men ska strax gå upp och ta en dusch sen ska jag ner på stan och kolla om det finns någonting kvar på mellandags rean.

Det tror jag knappt men man kan ju alltid hoppas, Jag måste hitta någonting fint att ha på mig på nyår som är IMORGON och jag har absolut ingen aning om vad jag ska göra ! Men hoppas på att det löser sig iallfall...

Nu ska jag hoppa in i duschen,puuuss

juste !

Jag kom precis på att jag och Joakim har varit tillsammans i 8 månader idag :)

Grattis till oss älskliing!

one day

Nu har jag bytt lakan i sängen och ska strax gosa ner mig och slå på en film eller något liknande.
Sjukt trött efter resan, eller så är det efter en tuff vecka på snowboard,haha.

Joakim sa att han skulle lägga upp filmen på facebook idag eller imorgon så ni får hålla utkik där om ni vill se mig åka snowboard i Blå backe, haha ;D

Nu ska jag gå och tvätta bort mitt smink och bortsa gaddarna sen lägga mig i sängen, säger godnatt nu om jag inte bloggar nå mer för ikvälll.godnatt

Skönt att vara hemma

Nu är jag hemma som ni ser, resan hem gick fort, "bara" 6 timmar,haha. Vi tog bussen från Tandodalen till Djurås sen tåg där ifrån till Uppsala, skönt med bara 1 byte iallafall. Skulle egentligen vara 2 men så vart de inte.

Håller på att packa upp lite då och då, det går lite segt men de kommer haha. Skulle egentligen dra till bj ikväll men ahh så vart det inte.
Ska berätta lite snabbt vad jag fick i julklapp.

Av mamma och Lars fick jag:
- mjukis-dress
- Smycken
- linnen
- Leggings
- converse skor
- Hellokitty hörlurar

Av Pappa fick jag:
- Ett nytt objuktiv till min kamera. (75-300)

Av Joakim fick jag:
- Presentkort på The studio

Av Joakims Familj fick jag:
- parfym & bodylotion
- Godis
- Nagellack
- En superbra vecka i sälen.


Jag är super nöjd med min jul. Puusss

min vecka i bilder..













Tack för en härlig vecka,puusss

jaa, jag lever !

haha,, har bara inte orkat blogga någonting men iallafall så lever jag och idag är det sista dagen här, eller iallafall som vi kan åka ute i backen.

Jag och Joakim bytte in våra skidor till snowboard för någon dag sen och bara efter 1 dags åkning ( vi har aldrig åkt snowboard förut) åker vi i röd backe, de är väl bra ? haha

Nu ska jag gå in och käka frulle sen bege mig ut i backen, sista dagen och sa till Joakim att han skulle filma när jag åker snowboard så de kommer ni få se när jag kommer hem :)
bilder kommer komma upp också när jag kommer hem,puusss

i lill-stugan

Nu ligger jag och Joakim i våran lilla stuga som är sjukt mysig :) Idag har vi inte gjort så mycket,åt mat och sen gick jag och Joakim på en liten promenix och jag vart en snögubbe,hah.

Imorgon ska vi upp tidigt för att åka och hyra skidor och sen blir det nog det hela dagen. Jag glömde tyvärr min sladd till kameran hemma så ni får se bilder när jag kommer hem.

Nu ska vi kolla på film och sen sova, godnatt

på bussen..

Just nu sitter jag och Joakim på bussen på väg till sälen, det har krånglat lite med bussar och så så vi är lite sena men jaja. Enligt Joakim är vi framme om typ 2½ timme.. dryyyg.

Aja, kommer nog inte blogga så mycket den närmsta veckan  eftersom jag nog inte kommer sitta vid datorn så mycket. Men kanske någongång så ni vet att jag lever haha.
puuss

packapackapacka.

Jag fick öppna lite julklappar i morse eftersom jag ska åka till Joakim ikväll. Jag fick ringar, smink,linne,leggings och en mjukis dress:) sen så finns det 2 julklappar kvar och en ska jag ta med till Joakim så ska vi öppna tillsammans tydligen :)

Jag fick en tidig julklapp av pappsen också, fick ett nytt objektiv till min kamera, ett 75-300 så nu kan jag ta bilder långt ifrån men så de blir nära,awesome !

Nu ska jag packa det sista, sen om typ 30 minuter ska jag sticka över till en kompis som jag ska låna skidbrillor av.
puusss

ballar av stål

yepp , jag är fortfarande vaken. Jag ligger och kollar på ballar av stål fast just nu är det paus. Ska gå och tvätta bort mitt smink och så så att jag är klart för att gå och lägga mig när det är slut.

Måste upp hyfsat tidigt imorgon, måste fortsätta packa de sista som jag tvättade idag å hoppas att jag får med mig allting sen så är det den sista gången jag träffar mamma innan jag åker, buuhuu.
Nej bajs, Nu börjar det så ska sluta. Kanske slänger in ett till inlägg innan jag går och sover

vi är söööta

15:28

har precis fixat klart mig å så, men Joakim får inte sina pengar förens typ klockan 5 så då ska vi nog dra oss ner mot stan och jag ska försöka inhandla 2 julklappar till hade jag tänkt. Får se hur det går med det faktiskt,haha :D

Just nu gör vi inte så mycket, Joakim håller på och fixar med någonting jag inte fattar mig på och jag ligger i hans säng vid datorn bara.. har faktiskt ingen lust att gå ut. Vädret lockar inte direkt.

godmorgon..

vaknade typ precis, haha fett trött. Känns inte som att jag fått sovit ut efter helgen så gjorde det idag istället :)
Ingen skola idag, bara om man ville typ, haha.

Idag så ska jag nog ner på stan och försöka inhandla dom sista julklapparna, så får se hur det går. Sen ska jag hem och tvätta och sen ska jag väl börja packa. Helvete va fort det har gått. Tyckte att det inte var så länge sen jag sa att de va typ 2 månader kvar tills vi åker. haha.
Nej nu ska fråga Joakim om vi kan käka någonting, sen ska jag duscha och börja fixa mig.

19:06

Nu är jag hemma hos Joakim igen, julbordet var väl bra,trevligt att täffa alla igen. Sedan åkte vi hem och det var svinkallt verkligen mina tår vart is tror jag.hah.
Men iallafall så skjutsade Lars hit mig sen,skönt att slippa ta bussen haha :D

nu ska jag kolla lite på tv, är sugen på någonting men vet inte riktigt vad..hmm. får se om jag kommer på vad det är,haha :D

hej på er.

Dagen igår var jätte trevlig, vi kom hem vid 12 på kvällen då följde jag med Joakim hem och jag somnade direkt ! Var sjukt trött. Idag var jag tvungen att ställa klockan för att jag ska på julbord idag klockan 1.

Åker nog hem efter det så får jag se vad jag hittar på ikväll, har ju lov nu, orkar inte bara sitta hemma helt ensam, blää på de. Nej nu måste jag gå upp och sminka mig å sånt sen ska jag ta bussen ner på stan.
puuusss

godmorgon

Sitter i morgon rock och väntar på att Joakim ska vakna..
Igår vart det till en början ganska chill men spårade nästan ur senare på kvällen men de var roligt :) Vi var på fame och det var mycket folk och så, underbart säger jag bara.
Nu ska jag nig gå och duscha eller kanske käka lite frulle innan.. senare idag åker vi till stockholm till Joakims pappa :)

17 December.

Chacha bloggen... fast ne. haha ;D

Nej men skolan idag var chill, vi gjorde absolut ingenting helt onödigt ! Men iallafall slutade halv 2 så åkte hem då och sen kom J hit men han åkte precis till sin mormor men han kommer nog strax tillbaka.
Idag ska vi käka tacos, muuuums så gott:) Spelade precis lite cs men ahh, de går ju som de går... inge bra haha..

cs par ?

Det var ju meningen att jag skulle gå och lägga mig tidigt, men ikke då. Och det är min käre pojkväns fel, han ville spela cs med mig så var ju tvungen att ställa upp,haha ;D men de går iallafall lite bra, han säger att jag är duktig så får väl lita på vad han säger :)

men nu måste jag verkligen sova så jag orkar upp imorgon.
+

vingar av glas.

Helt fel vann i PH, verkligen HELT fel! arg på de så nu ska jag gå och lägga mig i sängen och kolla på vingar av glas, en film som jag inte sätt på jätte länge. Så säger godnatt nu om jag somnar till den.
Bloggar mer imorgon när jag kommer hem från skolan antagligen.

godnatt


ph-finalen

Sitter och kollar på ph-finalen, eller det är paus just nu och jag ä sjuk nervöös. Jag tror nog att jag vill att Lin eller Erik ska vinna. Men det får vi se hur det blir strax, kan det inte börja nnuuuuu!

NU BÖRJAR DEEEET !!!!

ph-finalen

Sitter och kollar på ph-finalen, eller det är paus just nu och jag ä sjuk nervöös. Jag tror nog att jag vill att Lin eller Erik ska vinna. Men det får vi se hur det blir strax, kan det inte börja nnuuuuu!

så börja det nu :ppp:Pp:PPP..PP:P:P:P:PpPP:

18:47

Försöker hitta någon som vill kolla på innebandy med mig ikväll men det verkar dom att alla är upptagna och det suger ju..
vad ska jag göra hela kvällen då, okej de är ju ph finalen men va fan, jag orkar inte sitta hemma å ruttna hela kvällen. åhh..

söötaste!

16 december.

Sitter ni vid min nya dator, eller nya och nya men Joakim har fixat mammas gamla stationära dator som jag har just nu, ass skönt att sitta vid hah. Helt grym och snabb är det nu också de är awesome.

Men iallafall, kom nästan precis hemma från skolan, kanske en halv timme sen. Är ensam hemma hela kvällen, buuhuu hatar att vara ensam hemma och hur ska de gå när mamma och Lars åker till Thailand då jag kommer vara ensam hemma i hela 2 veckor :( men det löser sig nog, JL har sagt att han kanske kan bo här då, så får väl hoppa på de :D
Sämst väder, bara snö som virrar runt, de gillas inte av mig iallafall. Men nu ska jag göra någonting att äta.
Puusss

22:15

Sitter ensam hemma hos joakim, eller faktist inte helt ensam hans familj är ju hemma men han själv är inte hemma. Börjar faktist sakna han lite smått (a)

Satt nere i soffan precis men gick upp för att jag gäspade sönder, är sjukt trött fast jag inte gjort någonting speciellt idag. Så ska strax gå och tvätta av mitt smink och så sen ska jag lägga mig i sängen. Troligtvis kommer Joakim hem snabbt om han får sjuts annars kommer han hem jätte sent och det gillas inte.

Men det här blir nog det sista inlägget för kvällen om jag inte bloggar mer senare av att jag inte kan sova.hihi.

hos Jl

..Fast han håller på och bygger ihop en kompis dator så jag får roa mig med lite andra grejer. Sitter och äser massa bloggar,spelat lite cs och bara vart inne på fb.

Hoppas han är klar snart iallafall, börjar bli ganska tråkigt å bara sitta och göra mest ingenting. Så vi får hoppas på de bästa.hah.

skolan idag va kort, börjar klockan 10:00 och slutar 12:50,Grymt skönt efter det gick jag hem till babe.
nu ska jag fortsätta göra....ingenting ;) puusss

14 december.

Hemma från skolan nu, en låång dag var det och är sjukt trött just nu. Ligger i sängen under mys filten och kollar på lyxfällan.
Idag händer ingenting speciellt tror jag, Joakim kanske skulle komma hit men får se om det blir så. Annats händer ingenting bara ligga och chilla framför datorn, kanske spela cs. Haha om jag ska vara ärlig var det ganska kul, inte superkul utan som någon man kan göra när man inte har någonting att göra,haha.

cs brud.

haha, Joakim håller på och lära mig spela cs, det går väl sisådär men jaja man lär sig väl med tiden. Kommer bli proo snart ska ni se.
Nu ligger jag i sängen och kollar på tv och ska strax försöka sova. Vet inte om vi har matte imorgon eller inte men ska höra med dom imorgonbitti.

Nej nu måste jag sova annars orkar jag inte upp imorgon, godnatt.

f*n vad jag saknar min plutt..

Sant, har vart med Joakim hela helgen och idag åkte han hem, det känns sjukt tomt ?
Vart tog världen vägen ? så känns det typ.. Aja, nu har jag precis kollat på ung & bortsämmd och nu börjar svenska hollywood fruar som jag ska kolla på så nu slutar jag det här inlägget.
puussis

18:37

Känner vekligen att jag suger på att blogga just nu men ska försöka bättra mig så får vi se hur det går.
Men iallfall så var det skola idag och hade svenska slutprov och jag satt i 3 timmar och gjorde det. Jag hade seriöst fetaste krampen i handen efter haha.

Efter det gjorde jag typ ingenting, hade rast tills teckenspråken började och det sög som vanlig..
När de slutade mötte jag upp Joakim och gick runt på stan och handlade lite julklappar å så sen skildes våra vägar och han åkte hem till sig och jag hem till mig.
Nej fan, nu vart dethär inlägget långt så får se om någon pallar läsa de. puuss

mys söndag.

Jag och Joakim har haft en riktigt skön söndag, eller det tycker jag iallafall. Vi gick upp, käkade frulle sen la vi oss i sängen och kollade på film, käkade middag och kolla mer på film.
Sen gick vi till ica och handlade lite, och nu har vi precis kollat klart på" tomten är far till alla barnen" så sjukt rolig film.

Nu ska iallafall jag gå och borsta tänderna och sedan lägga mig i sängen. Måste sova mycket för har svenska slutprov imorgon bitti, önska mig lycka till.

12 december

fan va sämst jag har vart på att blogga senaste dagarna, men jag har verkligen inte känns för det helt enkelt. Orkar inte berätta vad jag gjort heller,haha.

haa, nej joakim är hhär så ska mysa med han för han kommer väl åka hem idag antar jag :(

så här säger jag om allting nu, haa snygg bild !

nattiiis!

Nu dör min datorn snart och orkar inte hämta min sladd.. Så nu ska jag stänga av den.
Skola imorgon och jag  slutar klockan 14:30 typ. Åker nog hem till JL efter skolan så bloggar nog mer när jag kommer dit antagligen.
Nu får ni sova så gott.. Puuss

ÅHHHHHH

skrev ett lång inlägg men allt bara försvann, ja grattis fan va arg jag vart nu7


HEJDÅÅÅÅÅÅDAMMMMMMMMp

idag är det ingen vanlig dag...

för idag är det mammas födelsedag,hurrahurrahurra !
grattis på födelsedagen mammsen, jag älskar dig.

jätte gammal bild från 2005 i Thailand.

peppermint Winter

Ligger i sängen och ska strax försöka sova. Somnade en stund precis innan PH, sen satt jag med mamma i soffan och kollade på ung&bortskämd. Programmet är ju bäst haha.
Imorgon är den den värlsta dagen på hela veckan, slutar så sjukt sent och det är mörkt när man åker hem så de känns som att hela dagen är borta då.. Lite trist är det.

Jag har inga planer för imorgon iallafall, skolan sen bara hem och ta det lungt, love it!
Nej men nu ska jag försöka slagga,får se om de går eftersom jag somnade en stund tidigare idag.
godnatt.

jag vill ha sommar

med dig är jag den lyckligaste på jorden.

jagälskardig

super duper trött.. och hungrig.

Skolan idag var jobbig, Jag är fortfarande helt slut efter kryssningen ! Så jag orkar inte göra någonting..Haha.
Men det är bara 9 dagar kvar i skolan sen är det lov och Sälen ! Längtar som f*n !:)

Idag fyller min bebis katt år. Fast hon blir gammling med hon är fortfarande min bebis.
Kvällen idag bli bara chill, kanske tar en liten powernap, tror det skulle behövas.
Puusss


min bebis!

23:14

Har inte haft någon ork i kroppen idag, somnade efter vi hade käkat ungefär vid halv 6, sen sov jag till halv 9 sen dess har jag bara legat i sängen.Vi kollade precis på film, bördernaKarlsosn vart de. Mycket bra film:)
Men nu måste jag försöka sova,skola imorgon :/

puuuss

Söndag 5 December.

Joakim kom till mig igår kväll, Vi somnade ganska snabbt och vi vaknade vid kanske halv 11. Gick upp å käkade frulle sen städade jag mitt rum, packade upp min resväska och sminkade mig sen tog vi bussen hem till Joakim.
Hans lillesyster fyller 15 år. Eller hon gjorde det den 1 December, men grattis i efterskott Anna.

Just nu ligger jag i joakims säng och är helt slut i kroppen,jag orkar verkligen inte göra någonting, så de får bli en lungn söndagkväll. Men massa filmtittande och så.
Puuuusss

godnatt.

Nu ska jag gå och lägga mig, Mamma kom hem ganska tidigt och de va skönt. Joakim säger att han ska komma, men får se hur det blir med det, Han svarar inte på mitt sms där jag skrev när sista bussen går.. Så vi får väl se om han hinner med den.

Vaknar väl om han kommer,så jaja. Men bloggar med imorgon. Och det ska bli så sjukt skönt att sova i min egen säng.
Puussss

Bästa låten,



Nötte sönder den på kryssningen!

21:57

Har legat i sängen hela dagen, Sjukt trött. Just nu ligger jag och kollar på tv bara. Är ensam hemma, ganska tråkigt för jag hatar att vara ensam hemma.. Hoppas mamma kommer hem snart.haha :)
Joakim kanske kommer hit efter han varit på lagfest, men får se hur det blir med det, tror ikke de blir så att han kommer hit men man kan ju alltid hoppas,haha:)

Nu ska jag nog sätta på en film och fortsätta chilla.
Puusss

hemma och helt döööd!

Hemma och är helt död.. Vi kom hem vid kanske halv 12, då käkade jag max sen somnade jag och vaknade typ halv 4. Och nu sitter jag och gör ingenting. Är ensam hemma, helt dö tråkigt men orkar inte göra någonting heller. Är så sjukt bakis, kvällen igår på båten va inte kul (vad jag minns) låg typ däckad inne på toan...
Nu ska jag kolla om det är någon som är sugen på att hitta på nått.
Puususs

DRAR NUU, BYYYYYEEEEE

NU SKA JAG DRAAAAAAAA, HA DET BRA ERA LANDKRABBOOOOOR! OCH JA MORMOR OCH MAMMA, JAG SKA TA DE LUNGT, LOVEEE UUUUU!!

13:18

Nu är jag klar hoppas jag ! Har iallafall stängt väskan och det går verkligen inte ner någonting mer ! Den är proppfull om man säger så. Ska ta nått att äta. Ska ta bussen till bussen, haha klockan 2 typ. bara 40 minuter kvar tyyyp !

5 timmar.

Godmorgon, Vaknde precis. Jag ligger fortfrande kvar i sängen och kollade på klockan och det är 5 timmar kvar tills bussen till sthlm gååår! TAGGRÅÅÅÅÅ!
Nu ska jag gå upp och käka frulle, kanske gröt också? haha vi får se vad det blir.
Puuussiiis

nattiiii

Är fortfarande vaken fast jag borde sova. Har ställt klockan på 10:00 så jag hinner duscha och pacla klart allt.
Nej nu måste jag sova, Kommer väl trorligtvis inte sova så mycket på båten såo måste sova innan. Hah men jag bloggar mer imorgon när jag vaknar.
godnatt

efterlyst.

Sitter i soffan med mamma och kollar på efterlyst, f*n va hemska saker som kan hända helt utan anledning. Har nästan packat klart (tror jag) packar det sista imorgon innan jag åker.
Åhh jag är så sjukt taggadddd och hoppas på att alla andra också är det !!

ica strax..

Ska strax gå iväg till Ica och träffa mamma så ska vi handla lite mat sånt. Jag måste köpa ny hårspray också. Min är typ helt slut. Ska klä på mig mera kläder sen ska jag sticka iväg.


vinterbild.love it!

Nya mascaran.


=


Lóreal - Terescopic,Jag tycker att den är super bra!

1 december.

Kort dag i skolan, drog till stan efter och köpte en ny mascara. För de behövdes verkligen. Nu har jag knäppt kort på lite outfits till kryssningen, så får ni säga vad ni tycker !


Alla är nästan likadana, men eftersom jag nog bara kommer ha 2-3 olika outfits på båten så tar jag med mig linnen som man kan göra annat med.
Sen på dom första 3 bilderna, har flera leggings med mig, orkade inte byta dom bara (a)
Leggingsen på första bilderna är nya, köpte dom förra veckan, sen skinnbyxorna på sista bilden har jag fått av Joakims mamma:)
Det här är inte det ensa jag ska ha med mig heller, kommer nog packa i mer,haha !
puusss
RSS 2.0