naddiiii

Sitter nu och kollar på hockey med Toffe och Joakim. Ska nog strax gå och lägga mig för jag är super trött sen så kan man ju hoppas på att jag inte sover så länge imorgon så jag inte kan gå och lägga mig på kvällen :)

Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, måste åka och handla lite så får se om jag åker en tripp upp till gränby eller om jag bara går till årstahallen. Har fett ont i magen också.. nej nu ska jag gå och tvätta bort mitt smink så ska jag gå och lägga mig i sängen.puusss


dragon palace

Hejpå er. Har varit hemma en stund men har legat i matkoma efter vi käkade på kina. Skön dag i skolan och imorgon är vi lediga och på onsdag går jag från 10:00 - 13:00 sen ska jag på jobb intervju*stavning*

Så får se hur det går med det. Vet inte om jag är sådär jätte sugen på att jobba,hahh:D men behöver ju lite extra pengar.
pusss

Lovet = slut.

Godmorgon på er!

Idag gick jag upp tidigt. Jag och Joakim gick upp klockan 7 och jag gjorde frukost till oss som vi åt tillsammans. Mysigt :)

Jag ska strax sätta på mig skor ioch så sen ska jag springa till bussen. Jag slutar klockan 13:00 idag och efter det ska jag gå och äta lunch på kina resturang med några b-rudar i klassen ! det blir mys :)
Bloggar mer när jag kommer hem. pusss

-

bb-time ! hööhöhööhöhö

godmorgon söndag.

Just nu håller jag på och gör frulle, sov ganska länge idag. Det vart en utgång igår som var kul till en början sen vart de bara segare.
Vi kom hem vid typ 3 och jag somnade direkt.

Idag ska vi inte göra så mycket, bara chilla å så:) Nej nu är mina mackor klara i ugnen så måste ta ut dom. pusss

dubbel hjärta

so F tierd...

me love ninni.

15:32

Kom hem från stan för ett tag sen. Nu börjar det ramla in lite folk här som min storebror bjudit hit. Blir säket en rolig kväll :)

Nu ska jag ta bort min nagellack som jag precis målade på för det vart jätte fult..

godmorgon.

Igår efter vi käkade så drog vi till Joakim efter. Vi gjorde inte så mycket där så vi drog hem till mig igen och kollade på filmer och bara myste :)

Men godmorgon på er,är sjukt trött. Jag somnade klockan 3 inatt och gick upp klockan halv 10. Ska börja fixa mig nu, får se vad som händer ikväll. pusss

taco fredag.

Har precis hackat upp massa grönsaker för idag blir det tacos som vanligt hos oss på fredagar. Joakim kommer hem snart då får han steka köttfärsen för det suger jag på.höhö.

En bild tagen av mormor på mamma och Lars i Thailand. saknar er<3

Hej på er.

Har städat hela lägenheten och har precis duschat. Håller på och tvättar också, gud så duktig jag är :)
Nu ska jag gå och handla lite grejor som behövs till maten idag som jag glömde köpa när jag var och handla i onsdags.
Men jag har verkligen ingen lust att gå till ica just nu,  det är inte så kallt ute men orkar verkligen. Har sovit som ett cp inatt så har svinit ont i ryggen. Aja nej nu måste jag sticka. pusss

Godmorgon fredag.

Idag är det fredag, men det spelar inte mig någon roll eftersom jag har vart ledig hela veckan iallafall så:)
Men jag har precis käkat lite frulle och ska strax hoppa in i duschen. När jag tittar ut ser jag inte de bästa vädret, fast jag vet inte om de snöar eller om det blåser ner från taken :S

Idag har jag inte direkta planer,ska nog städa för det behövs, jag ska laga mat till mig och Joakim sen ska vi nog åka hem till han, får se vad vi hittar på senare.

nattii

Vi åkte aldrig till Joakim efter hans jobb utan vi åkte direkt hem hit och gjorde iårdning mat. Efter det gjorde vi inte så mycket, chillade sen  kollade jag på halv åtta hos mig och efter det vart det sveriges värlsta bilförare. Nu har vi precis kollat klart på Bigbrother.

Runan, en kompis till min bror kom hit vid halv 11 och är här fortfarande, han och brorsan sitter och kollar på hockey, vad annars ? Nej men nu ska jag och Joakim gå och lägga oss i sängen så bloggar mer imorgon.pusss

stan nu

Sticker ner på stan nu och ska sedan möta upp Joakim så ska vi åka hem till han och fixa lite grejor sen kommer iallafall jag hem senare så jag bloggar mer när jag kommer hem. pusss

13:24

Nu har jag duchad och fixat mig och pratade precis med mamma på skype och dom värkar ha det bra iallfall. Jag funderar på att åka ner på stan och kolla lite, har endå inget annat för mig.

Nu snöar det lite också,det gillas... inte ska jag säga. Usch kan det bli sommar snart !

Godmorgon torsdag.

Jag sitter nu och äter lite frukost, jag gick precis upp och idag vet jag inte rikigt vad jag ska hitta på. Fundrerar på att kanske gå ut i de fina vädret och ta nya bilder till min header. Men vi får se hur det blir med det.

Idag är det bara en vecka kvar tills mamma kommer hem :D glad tjej. Och Nästa fredag hämtar vi våran lill hund ! kan de bli bättre ! öhh nej.

Hej på er.

Vi har precis kollar på bitbrother, det var ett sjukt jobbigt program idag så jävla mycket tjat om gud ? fan va jag inte pallade.

Iallafall så fick jag med mig 2 nya tröjor idag från gränby som min fina moster batalade. TACK ! Men nu säger jag godnatt för nu ska jag och Joakim gå och lägga oss i sängen och jag hoppas verkligen på att jag somnar snabbare idag än vad jag gjorde igår..

Jag bloggar mer imorgon när jag vaknar så kommer det nog upp bilder på tröjorna jag fick också.
pusss

Godmorgon.

Joakim kom till mig vid halv 11 igår bara för att han ville sova med mig.haha sööt. Men vi gick och la oss direkt efter BigBrother men jag kunde verkligen inte somna sjukt jobbig,

Nu äör jag klar ska göra lite varm oboý och sen kommer min moster Linda och hämtar mig så ska vi åka poch shoppa sen ska vi handla mat eftersom den är slut. Ni får en enkel outfit för idag. pusss

kladdkaka

Har precis bakat en kladdkaka vet inte vem som ska äta upp den nu eftersom Joakim sa att han skulle sova här tidigare idag men nu ska han inte göra det, så jag får väl tvinga i Toffe och Millan den höhö.

Nu ska jag sätta mig och kolla på något avsnitt av O.C.

dagens mys outfit

 

godmorgon tisdag.

Har precis suttit vid datorn och ätit lite frukost och drukigt varm choklad. Muuuums.  Igår kväll kom MK hit och vi kollade på TV och käka lite chips och dip och myste lite :)

Idag har jag ingen aning om vad jag ska hitta på, utan det får komma som det kommer helt enkelt. Ska hoppa in i duchen nu och börja fixa mig. Man orkar ju inte sitta i morgonrock och helt osminkad hela dagen :)

Goddagens.

Har precis pratat med mamma på skype dom verkar ha de bra iallfall.. just nu försöker jag hitta någon som vill hitta på någonting idag men det verkar inte som de..

Får väl ta en promenad till gränby och handla lie käk för det skulle beövas. Nu kommer en bild på dagens outfit.

+ en kofta

godnatt

Har nu tvättat bort mitt smink och ska bädda upp sängen och knäppa på TV:n och kolla vad det är som går :)
Så dethär får bli mitt sista inlägg för ikväll så bloggar jag mer imorgon när jag vaknar.

Skulle egentligen prata med mamma idag men det får bli imorgon för dom hade tydligen strömavbrott i mormor & morfars lägenhet så det gick inte idag. Men nu ska jag sova. pusss & godnatt

soffpotatis

Sitter i soffan nu med Joakim och min Bror. Vi kollade på premiären av BigBrother. Skumt folk som är med måste jag säga.

Vi kollar nu på hockey, wayy jätte kul...fast ne ! är faktist lite trött så jag funderar faktist på om jag ska gå och lägga mig i sängen så får "grabbarna" kolla på hockey själva :)
Nu är det äntligen lov ! det betyder att jag kan sova ut imorgon. Happyface !

15:10

Vi var och handla på ica för en stund sen. Handlade lite nödvändiga saker som man behöver :) Men usch så dyrt, har verkligen inte tänkt att det är så dyrt i slutändan..

När vi kom hem åt jag lite lunch, det vart nudlar som det var länge sen jag åt faktist.höhö. Just nu sitter jag och kollar på lite kläder på internett. Jag vill haaa!



söndags outfit

Godmorgon söndag.

Jag har precis vaknat och ska strax hoppa in i duchen och efter det ska jag göra en god frukost till mig och Joakim om han vill vakna någongång vill säga :)

Igår låg jag i soffan nästan hela kvällen, Jag kollad på melodifestivalen och efter det var det någon film på TV som jag tittade på. Somnade ganska fort efter att jag la mig i sängen, kanske vid 1 tiden. Ganska skönt faktist :)

Nej nu ska jag hoppa in i duchen. pusss

ingen mår så bra som jag

Nu är mjukisdressen på och har legat och mysig Joakim en stund precis. Ikväll ska vi nog inte göra någonting speciellt. Kanske ska kolla på melodifetivalen eller vad säger ni ?:)

Vi är inte hungriga heller så har inte lagat någon mat men vi kanske gör varma mackor ikväll om vi blir sugna på någonting. muums :D

en skön lördag.

Vi kom hem för ca en timme sen, vi åkte aldrig till Ikea. Vi var bara på stan och kollade lite i affärer och sedan tog vi en fika på waynes som var super länge sen jag fikade på. Tog de gamla vanliga, en chailatte och en moritskaka´som dock inte var så god.

Hittade en fin ring som jag köpte också, en härlig dag med min fina pojkvän! Just nu sitter jag bara i köket vid datorn och gör ingenting funderar på vad vi ska äta men jag har ingen lust alls och ställa mig och laga mat..

Jag just nu :)

12:06

Nu ska jag och Joakim åka till Ikea och se om vi hittar på någonting roligt :) Får se när jag kommer hem men det gör jag iallfall senare så får se när jag bloggar nästa gång.

pusss

Lite bilder till mamma så hon vet att vi har det bra :D

Katterna Lever och bara sover..


Det är drygt 20 minus men det är grymt fint väder.



....men jag skulle nog hellre vilja vara i Thailand med er !

nattiii

Jim och Amanda var här idag,jätte mysigt.Vi lagade mat och efter det spelade vi buzz å lite så.trevligt :)
Nu är jag jätte trött och ska nog strax gå och tvätta bort mitt smink och lägga mig i sängen och kanske somna gott :)

Imorgon har jag inga direkta planer men de blir väl som alltid att det löser sig :) men nu blir nog dethär det sista inlägget för ikväll så bloggar jag mera imorgon.godntt

18 februari

Kom hem från skolan för ett tag sen, vi fick sluta tidigare! skönt. Nu har jag precis damsugit hela lägenheten, gud så duktig jag är :D

Nu funderar jag på att sätta mig och kolla på nått/några avsnitt av The O.C för nu har jag inte kollat på de på länge så har lite tid nu för mig själv så ska utnyttja de och kolla på ett ansnitt :D

jag precis nyss typ;)

filmtaajm

Nu ska jag och Joakim lägga oss i soffan med en skål med popcorn och kolla på någon film och mysa lite. Får se om jag bloggar någonting mer ikväll eller om jag kanske slocknar i sängen.höhö

pusssis

20:20

Såå nu har matilda drait men Jim är här och underhåller Joakim iallfall. Jag tycker vi har haft en trevligkväll, åt, spelade buzz och GH.

Mamma smsade när vi lagade mat och sa att dom hade kommit fram och så. Det var skönt att höra eftersom jag trode dom typ var döda..
Jocke som sitter i rummet bredvid mig skickade på fb för att fråga en grej. snacka om lat!

mk gästbloggar osv.

hey alla nördar. matilda is in tha house. för ungefär exakt ett år sen åkte tessie till thailand och då gjorde jag en fin bild på hur det såg ut när hon flög. hennes käre mor och lars kommer inte heller undan. såhär såg det ut när dom åkte:



och det här är dom just nu:



jag vet... mina paintskillz äger allt!
nu ska vi keka
puss från mk aka glenn <--- osynlig smygreklaaaam

nya kläder och skor till sommaren !





Riktigt snygga kläder/skor att ha i sommar till burnbrända ben. Gud vad jag längtar !

till dom i Thailand !

Så tänkte blogg lite så mamma vet att jag lever och att vi har det bra så hon slipper vara orolig. Igår lagade Jocke mat det vart pasta med skinksås. Lite mycket vitlökspeppar men annars vare gott :)

Jag har typ nackspärr så Joakim har lovat att han ska massera mig ikväll.höhö de låter bra tycker jag iallafall :)
Matilda kommer hit senare idag och ska umgås med mig en stund innan hennes träning. det gillas !



deppri

Nu har jag kollat på flera avsnitt av O.C och nu tror jag det är dags för mig att gå och lägga mig. Har en liten sovmorgon imorgon och börjar klockan 10.

Men jag kanske går upp ännu tidigare så jag  jag hinner träffa min älskade mor innan dom åker. Och där kom det en tår.. fanfanfan ! godantt


21:16

Okeej, idag var jag och Joakim och storhandlade mat. Man kände väl sig ganska vuxen när man gick omkring med en stor kundvagn fullt med mat... fast fan va tråkigt det är att storhandla. Nu fattar jag mamma hur tråkigt det är att ni måste göra det varje vecka typ..

Så imorgon vid den här tiden sitter dom på ett plan påväg till värmen ( inte alls avensjuk)  men hoppas att dom har det bra och att jag inte kommer sakna min mamma allt för mycket. Men som sagt, har ju både min pojkvän och min bror här som får ta hand om mig ( men tror de blir tvärt om faktist )

Nej fan nu vart de ett långt inlägg, ska kolla lite mer på O.C ssen gå och lägga mig. pusss


För MK skull !

Nu bloggar jag BARA för att MK säger att jag är sämst på att blogga ? inte för att jag fattar varför menmen ! Bajs på henne..

höhö nej nu ska jag jobba Alvia lackar.pusss

<3

jag älskar er.

12/2- 2011

jag är nervös, ehm varför ? ihhhhhhhh!

äntligen händer det ! jag älskar dig mamma

15:12

Kom hem från skolan för ett tag sen. Har precis städat rummet inför imorgon ! ihh lite nervös är jag faktist.höhö.

Men vid 5 tiden ska jag träffa min käre bror på gränby centrum och köpa lite grejor sen kommer Joakim till mig så kanske vi ska gå på bio eller kanske bara en hemma kväll. Får se hur det blir med det.

Trassel

skolan idag, efter de åkte jag ner på stan och mötte upp mamma. Jag fick med mig 3 nya BH-ar hem tack mamma !
Ska packa lite nu, ska åka hem till Jockekim om en stund.

Måste rekomendera en film ! Trassel, en teknad film, så sjukt rolig den var. Nu ska jag packa lite innan jag ska åka ;:D

matlagning.

Jag kom hem från skolan vid kvart över 4 sen dess har jag bara suttit vid datorn, kollade precis klart på ett avsnitt O.C och nu ska jag nog börja laga mat tills mamma kommer hem som är om typ 20 minuter.

Senare får jag se vad som händer, Trode Joakim skulle komma men det ska ha inte nu så får se om jag kanske åker till han eller om jag stannar hemma.

Nej nu ska jag börja laga mat. puuss

skolan

Drar till skolan nu, bussen går 23 så måste böra klä på mig nu så jag inte missar bussen. puusss

22:32

Nej nu får det räcka med O.C tittande. Jag har kollat på 6 avsnitt idag och nu ska jag gå och tvätta bort sminket och så. Sen ska jag nog lägga mig i sängen och kolla lite på TV kanske.

Imorgon börjar jag klockan 10, skönt med sovmorgon och har bestämt mig för att äta en bra frukost :)

krabbdröm..

Har precis kollat på 4 avsnitt av The O.C, helt beroende. Är nu inna på 3:e säsongen höhö. Skolan idag var ganska chill, gjorde typ ingenting vettigt egentligen.

Måste bara berätta min dröm inatt helt sjuk dröm !

Jag drömde att jag var på en båt och fiskade gigantiska krabbor ! så helt plötsligt slängs det en krabba upp på min säng och jag får panik och vaknar mitt i natten och jag tror verkligen att den ligger en krabba i min säng. Jag var livrädd och tänder sänglampan, ser dock ingenting och rycker lite i täcket för att se om någonting skulle röra sig men det gjorde det som tur inte ! haha helt sjuk dom, det kändes verkligen som att den hamnade i min säng !


jaa, jag lever

Som ni kanske ser har jag inte uppdaterat så bra här men har haft andra saker att göra istället för att sitta vid datorn.
Orkar inte berätta vad jag har gjort men det är strut samm.höhö.

Det kom bara en liten uppdatering på att jag iallafall lever. puuss

romme alipn

Ligger i Joakims säng och är heeeelt död. Jag orkar verkligen inte åka hem så stannar här ikväll också'men det hoppas jag att det inte gör någonting.

Dagen idag var super rolig, lite dålig snö i backarna men annars vare bra. Jag åkte snowboard och satan vad jag tänkte på sälen när jag åkte, det var verkligen super kul ! Nu ska jag snart nog lägga mig och sova. Kommer nog slockna direkt.

godmorgon.

Klockan är nu 06:11 och jag ligger i sängen bredvid Joakim hejt påklädd för at åka till romme. Ska gå om kanske 10 minuter eller nått liknande..

Hoppas iallafall på en grym dag sp blogar jag mer när jag kommer hem. kanske runt 7 tiden ;S Ha en bra dag, puuss

packning.

jag håller på och packar och ska ta bussen om kanske 30 minuter. Det känns som att jag har glömt någonting men det tror jag faktist inte att jag har gjort.

SportBH -Check
Linne - Check
Underställ - Check
Tjocktröja - Check
Täckbyxor - Check
Vantar - Check
Mössa - Check
Brillor - Check
Säg till om jag missat någonting ?

Juste..

Tänkte tipsa om det nya busskortet ( i uppsala) UL student. Jag köpte ett busskort igår det kostade 350 kr och då får jag åka hur mycket jag vill på stadsbussarna i en månad. Tyckte det var ganska värt.


ny kavaj

Kom precis hem, var på stan en stund efter solan. Men nu är jag hemma. Tog precis kort på min nya kavaj som ni ska få se också. Ska börja packa lite grejer som jag ska ha med mig tills imorgon. Sover hos Joakim idag igen för då behöver jag inte gå upp jätte tidigt.

För imorgon ska vi åka till romme och bussen går klockan 07:00 från skolan och då kan jag gå senare från han.
Ska börja packa lite nu. pusss



vad tycks ?

22:14

Gick på stan mega länge idag men det var super mysigt. Hittade en sjukt snygg kavaj som jag köpte men får visa den imorgon när jag kommer hem.Vid halv 7 tiden åkte jag hem till Joakim.
Vi käkade mat sen dess har jag bara legat i hans säng, har super ont i magen och är sjukt trött så ska nog försöka sova snart.

Imorgon har jag en liten sovmorgon och börjar klockan 10, skönt det iallfall. Sen på Torsdag åker jag till romme, ska bli grymt kul!
Nej nu ska jag gå och tvätta av mitt smink så jag har det gjort iallfall. puusss

All night long

Har duschat och fixat mig nu, så nu är jag färdig och bussen går om typ 30 minuter så har mycket tid på mig. Så det här får bli mitt sista inlägg innan jag åker. Men jag bloggar nog mera när jag kommer hem till Joakim.

Ska borsta tänderna och lite så nu sen ska jag sticka. puuss


så ser jag ut idag.

Godmorgon Tisdag.

Jag vaknade innan min väckarklockan idag ;S haha. Just nu håller jag på och gör en god frukost med ägg å sånt!
Skönt att jag inte behöver stressa en morgon. Efter skolan ska jag åka hem till Joakim eller hanslutar typ vid halv4-4 så får strosa runt på stan i 1 timme eller så.
Nej måste kolla äggen nu,men bloggar senare. Kanske lägger upp en dagens outfit :)
RSS 2.0