23:03

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på nått/några avsnitt The O.C. Får se om jag bloggar å mer innan jag somnar annars bloggar jag nog mer imorgon när jag vaknar.

Ska försöka gå upp runt 10 tiden, då har jag tid på mig att käka en god frukost och fixa mig i lugn och ro.

Men nu: O.C

hejdå

Jag hatar facebook jag hatar MSN jag hatar att sms:a,

allt man skriver tar någon på ett annat sätt. Så det låter som att man är dum/kaxig/sur. Fast man egentligen inte är det. Så hejdå till fb(eller iallafall chatten ),msn och sms.

familjen annorlunda

Har bara suttit och kollat på O.C tills nu. Eller nej föresten jag har städat mitt rum också höhö.
Nu ska jag nog poppa lite popcorn och sen sätta mig och kolla på familjen annorlunda.

Puttefnask sa att han skulle ringa mig men det har han inte heller gjort. bajsunge på han aja. Nu ska jag sticka.

depend.

fick nya nagellack av min storebror i lördags ! han är sneeel ;)


plugga lite.

Hemma från skolan nu, vi fick sluta tidigare idag, typ 1 timme. skönt. Drog ner på stan och köpte nytt puder som verkligen var behövligt.

Nu ska jag nog sätta mig och läsa ett kapitel i Naturpedagogik ´s boken som jag tog med hem. Imogon börjar jag klockan 12:15 och har bara 1 lektion sen slutar jag,weyy.



skoolan

Drar till skolan nu, chillilarii !

God bless the broken road.

Tog en lite bloggpaus. Kände att jag inte riktigt hade tid för att blogga så ofta å då känns de nästan onödigt att ha en blogg ens eller ?
Jag vill typ sluta blogga, men om jag lägger ner den så komme jag typ få fnatt i fingrarna och vilja börja blogga igen.. jobbigt det där men får se hur jag gör med det.

Men nu ska jag iallafall gå och lägga mig i sängen och kolla på ett avsnitt av The O.C som är det bästa programmet som finns fan man gråter ju sönder men det får jag leva med.höhö.


en bild från förra måndagen.

bloggpaus.

.

24 januari

Godmorgon.
Idag börjar jag klockan 12. Eller ska vara i slottsbacken då. Vi ska åka till sunnerstabacken med klassen idag, wiiie...not !

Men slutar halv 3 så då åker jag nog hem direkt skulle jag tro. Nu ska jag laga någonting att äta som lunch.pusss

me love u

jag skulle kunna skriva en text på miljoner sidor å beskriva hur underbar du är. Men jag vill göra det här kortfattat..

jag älskar dig joakim, du gör mig till den lyckligaste människan i världen.


nu ska jag sova, godnatt.


sista inlägget.

Har kollat på massa O.C avsnitt och legat och gråtit,buuhuu!  Men nu ska jag nog iallafall bädda ner mig i sängen, ska fråga om Joakim ska men eller om han ska fortsätta spela sitt spel.höhö.

Så dethär får nog bli mitt sista inlägg för kväällen så skriver jag mer imorgon. puussis

17:48

Nu har vi precis käkat och håller på att boka en dag till romme med skolan. Wiiioo snowboard igen. Miss it !

Jag och Joakim ska strax åka hem till han så blire mera mys där...eller O.C tittande för min del kanske. höhö.

there is one person who I miss very much


hon var min bästa vän i flera år. jag saknar dig verkligen..

22 januari

Hejdär !
Kvällen igår var jätte mysig fast jag vart jätte trött vid typ 11 tiden, haha. Då la jag mig i sängen och kollade på en film som gick på tv medans Joakim satt och spela och så sedan kollade han klart på en film som han hade börjat sätt på sen gick vi och la oss.

Imorse vaknade jag vil halv 11, skönt att sova ut iallafall :) Vi gick upp och käka frulle sen kollade vi lite på skidor som gick på tv. Jag har precis fixat klart mig, eller ska bara klä på mig sen är jag klar, Måste städa upp i mitt rum också det är tokstökigt !

nya leggings.

Kom precis hem, cupido var gott som vanlig! När jag kom hem låg mina paket från ellos.se på sängen med 2 par leggings i som mamma hade beställt till mig, hon är snäll. Tack mamma !

Nu ska jag städa rummet sen ska jag hoppa in i duschen sen börja fixa till Joakim kommer hit :)
nu kommer 2bilder på mina nya leggings !

båda kommer från ellos.se och kostade ca 200 kr.
dom blommiga är mörkare än vad dom ser ut att vara på bilden, där det är mörkare är det nästan svart. Och dom lila kommer verkligen bli en favorit i min garderob.

cupido

Är hemma hos joakim men vi ska dra ner på stan nu och käka på cupido.NOMNOM ! Sen åker jag hem och fixar inför kvällen då Joakim kommer till mig efter sin träning så ska vi ha myskväll :D

Bloggar mera senare.puuss

beroendeframkallande.

har blivit helt beroende på The O.C. Så grymt bra. Är på avsnitt 12 nu och jag började kolla idag när jag kom hem från skolan så det är nästan de enda jag har gjort idag. haha tråkig flickvän jag är men Joakim sitter och roar sig vid sin dator så jag tror det är lungt.

Nu ska jag gå och tvätta bort mitt smink sen ska jag krypa ner i sängen och kolla på ett avsnitt till sen ska jag försöka sova. Imorgon är det fredag och äntligen helg. Jocke och jag har planerat en myskväll med masage och tända ljus. Låter mysigt va ? det tycker jag iallafall. men skriver nog imorgon när jag kommer hem från skolan. Puusss

WHAAAAAAT !

Nehe jag är inte kräfta längre asså som stjärntecken ! ? vad är grejen med att dom bytt ? Nu är jag tydligen tvilling ? fan va fult !

euuuk kolla ! http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleID=5912226

OC

Skolan idag var chill, började klockan 9 och slutade vid 12. Hade utvecklingssamtal direkt efter och det gick helt okej. Inte mycket frånvaro och några IG:n som jag måste plugga upp men det ska jag fixa.

Nu är jag hemma hos Joakim och han sitter och kollar på en film och jag ska börja kolla på OC. Har laddat hem alla serier så nu är det bara att kolla på de när man har ledig tid!
Nu ska jag föra över dom från Jokaims dator till denjag sitter på så sk ajag börja kolla :D Skriver kanske mer senare. puuss

19 januari

Ledig idag och tog en tripp ner till stan och mötte upp Joakim. Vi gick till Darkwell och jag köpte nya kulor till min piercing. Sen gick vi hem till han, kollade lite på tv och sen tog vi bussen till mig, käkade och så.

Nu kom vi precis hem från UTK-hallen. Tränat lite i-bandy. Ska strax gå och lägga oss. Skola imorgon höhö.

pususs

23:22

Hejni.

Har suttit och kollar på massa youtube klipp och både skrattat och gråtit. Ska nog gå och lägga mig i sängen strax även fast jag är ledig. Men ska nog försöka gå upp ganska tidigt iallafall.

Kom på att min bror fyller år snart ( 26/1) Gamling blir han. Hela 21 år gud vad tiden går fort. Men måste ner på stan och hitta en present till han, men jag vet inte vad han önskar sig så måste slänga iväg ett sms och fråga. Har ni något bra förslag på vad man kan köpa till sin storebror i födelsedagspresent ?
Släng iväg en kommentar om ni har något/några bra förslag.

en bild på min storebror när han tog studenten 2009.

do not leave me

Joakim kom förbi en stund men han stack precis på träning. Så blir ensam inatt som är väldigt ovanligt om man säger så men ska försöka överleva det.:)

Imorgon är jag ju ledig men har inga planer på vad jag ska göra, vill inte bara sitta hemma. Funderar på en tripp till stan men hatar att gå ensam så måste hitta någon som vill och kan följa med.höhö.

Det finaste någon kan få

datorndatorndatorn, jag gör ingenting intressant så har ingenting att blogga om ? Ge gärna förslag på vad NI vill att jag ska bloggar mer om förutom min vardag.

Men ska nog strax hoppa in i en lång dusch, känner mig lite sisådär irriterad? eller inte riktigt men nästan och vet inte varför.

18 januari

Har inte orkar blogga de senaste 2 dagarna men har iallafall inte gjort någonting speciellt bara vart med Jokaim typ:)

Idag har jag städat ur min byrålåda och slängt lite kläder och så, så nu kan jag hitta kläder där! Det kunde jag inte innan, de va heeelt kaos i min byrå.

Imorgon är jag ledig,skööönt ! ingen aning om vad jag ska hitta på, kanske blir en tripp ner på stan eller någonting roligt.

Frisör nästa ?

Vart en lugn dag, har inte gjort någonting speciellt. När Joakim kom hem från stan ville han klippa sig så jag klippte han och de vart ganska bra :D

Nu sitter han och spelar och jag sitter och gör inte så mycket, vi ska dra från mig vid 7 tiden in till ninni :)
ska börja fixa mig strax :D

15 Januari

Bloggade ingenting igår men var iallafall i skolan, sen åkte jag hem till Joakim fixade lite sen åkte vi hem till mig. Åt mat å så sen åkte vi vidare till Rafael som kommit hem från Norge i en månad för att gå bartenderskola. :)
De vart utgång, men vi drog hem rätt tidigt. Vi köpte med och chips och dipp så la vi oss i sägen och kollade på jumper. En grym film för dom som inte sätt den.
Just nu sitter jag hemma ensam, Joakim åkte till stan en snabbis men han kommer hit sen igen. Idag ska jag senare hem till Ninni där vi ska föra lite sen blir det utgång ikväll igen. Jag som skulle ha en chill helg, hur gick det med de ?;S haha.
Nu ska jag torka håret och plocka upp i mitt rum, det lyckas alltid bli stökigt när Jokaim är här..;)

13 januari

Kom hem från skolan för en stund sen. När jag kom hem så satte jag mig vid datorn och spela lite sims :)
Nu kom mamma precis hem hoppas hon har med sig någon god mat hem för jag är jätte hungrig !

Senare idag ska jag åka och kolla på Joakims innebandy match i Gottsunda. Ska ta med mig kameran och fotografera lite tror jag. Kanske slänger upp någon bild här när jag kommer hem. :D



fina strumpor ?

godnatt

Han nu suttit och spelat sims tills nu. Jo jag börjar tröttna lite men aja. Jag har hållt på att skriva en novell också till svenskan men ah, kan ju inte säga att det gick jätte bra men jag kom en bit iallafall.

Nu ska jag strax gå och borta gaddarna och packa idrotts kläder och sen hoppa ner i sängen och förhoppningsvis somnar jag snabbt för imorgon börjar jag klockan 08:50 så ska väl upp klockan 07:30.

Godnatt på er.
bild från tidigare idag.

lilla lady

Min bror drog hem vid 7 tiden efter det har jag bara spelat sims, plockat upp i mitt rum och pratat med min älskling i telefon.
just nu sitter jag bara och lyssnar på musik och tänker på morgondagen och kom på att vi har idrott så måste packa väska med idrottskläder och jag som hatar att ha väska med mig till skolan. Jag vet inte varför men jag tycker bara att det är jobbigt.

Ska nog strax hoppa in i en dusch sen ska jag kolla på TV och hoppas på att jag somnar tidigt ikväll eftersom jag inte har någon sovmorgon imorgon..




3 bilder jag tog på väg till skolan i morse.

mjukis.

Har satt på mig min svarta mjukis dress. Love it !
Ska städa mitt rum lite granna, Min storberor kommer hit och käkar med oss idag. Skönt att träffa han eftersom jag nästan aldrig gör det längre :)

Sen ska jag nog fortsätta spela lite Sims innan han och mamma komme hem :D haha beroendeframkallande ?

12 januari.

Hemma från skolan nu, grymt skönt med sovmorgon imorse. Joakim åkte tidigare en mig så han ringde och väckte mig typ tio i nio men jag gick inte upp förens tio över nio haha. Men jag kom inte försent !

Chill skoldag, har inte gjort så mycket, satt och ritade på svenska lektionen och på kommunikationen planerade vi bara så najjs vecka jag har nästa vecka :D På Tisdag (19/1) Har vi tema dag = Chill ( skulle igentligen sluta 4 men slutar halv 3) Onsdag(20/1) är vi lediga. Å på Torsdag (21/1) Slutar vi klockan 1 :D najjjjjs :D

haha ville bara berätta de !
pusss

22:37

Ligger i Joakims säng och är super trött! Det var verkligen en omställning att gå upp klockan halv 9. Tänk då på torsdag då jag inte har sovmorgon och måste gå upp klockan 7. Det är någonting jag inte er fram emot !

Men när jag kom till Joakim idag så lagade vi mat och de vart pasta sallad som var super god sen gick vi en snabbis till ica och när vi kom hem bänkade vi ner oss i soffan och kollade på Djurgården-AIK som Djurgården vann :D

Nu ska jag strax gå och borsta tänderna sen ska jag nog krypa ner under täcket och hoppas på att jag somnar fort. Har sovmorgon imorgon också och börjar klockan 10. Skönt det. puusss

svarta converse

Sticker hem till Joakim nu, och på mig har jag mina nya converse skor. Måste inviga dom och det fick bli idag :D
bloggar mer när jag kommer dit.Puusss



godnattssii

Har försökt att sova men det går inte! Jag är inte ett dugg trött och det stör mig att jag ska upp om 7 timmar.
Det är ganska länge men endå. Men jag brukar faktist vara pigg första dagen i skolan sedan går det bara neråt haah.

Nej nu ska jag stänga av datorn och sedan försöka sova igen, jag är hungrig också. Men jag ska inte äta för då kan man verkligen inte sova. Så godnatt på er :)

Love u tonight

Nej det börjar nog gå och lägga mig i sängen men jag är vekligen inte trött. Sen så vet jag att dte kommer kännas helt konstigt och logga där helt själv.

Har ju sovit med Joakim i många dagar nu utan uppehåll hur ska detta gå ? Men jag får nöja mig med bilden jag har på han på mitt sängbord. Då kan jag ju kolla på den när jag saknar han,haha :)

Jag har sovmorgon imorgon och börjar klockan 10 så lite bra är det iallafall!

Mitt schema resten av läsåret.


Isadora 119

Har ni målat naglarna och städat upp lite i mitt rum. Jag är absolut inte trött så ska nog inte gå och lägga mig än.
Ska nog noppa ögonbrynen för dom börjar växa ut nu, usch så fult när det börjar växa ut.
Men jag fundrerar på att spara ut mina så ska jag gå och noppa dom på en studio typ creative make up.

Där noppade jag mina ögonbryn förut å jag vart jätte nöjd varje gång. Kanske ska dit och beställa en tid :D


älskar verkligen det här nagellacket som jag fick av Joakim´s mamma i julklapp

duschning på G

Håller på och spelar The sims som både jag och Joakim har fassnat för.Haha. Ska hoppa in i duschen nu och sen måla naglarna och fixa lite grann. Ska damma av i mitt rum också.

Sen måste jag gå och lägga mig tidigt, fast tror knappast att det kommer att gå eftersom jag och Joakim vaknade klockan halv 12 idag. Det var ju inte så smart. Skulle ställa klockan men "glömde" det (a)

Har publicerat ett inlägg som inte vill komma upp och det är min sammanfattning av 2010, kan ni se den ?

10 Januari

Sorry att jag inte bloggat någonting på sista tiden, men har försökt att utnyttja den sista tiden jullovet haha. Men har spenderad som senaste dagarna med mibn käraste.
Vi har haft sjukt mysigt och hittat på lite olika saker. Imorgon börjar skolan och det känns inte ett dugg kul faktist.

Kan det inte bara bli sommarlov ? Skulle varit sjukt najjs ! Nej nu ska jag föra över bilder å sånt från min bärbara dator till min stationära.
Ska länga upp en sammanfattning av 2010 strax också :)

Jocke är bäst!

Jocke är bäst!
bloggrapé

Narnia, kung caspian och skeppet Grynningen 3D

Igår vart det bio för våran del,det vart Narnia 3D. Sjukt bra film och jag rekomenderar den !Sen efter det drog vi till o´lerrys en stund sen åkte vi hem.'När vi kom hem gjorde vi inte så mycket men vi somnade runt 3 tiden..

Vaknade idag vid halv 12, käka frulle å så. Nu har jag precis duschat och ska börja fixa mig.

valpar !

Kom hem för typ en halv timme sen. Har vart och kollat på våran nya bebis ! ( en hund asså )  De måste nog vara de sötaste jag sätt. Jag är käääär !:)


det bli någon av dom valparna.

6 januari

godmorgon...

Gårdagen var super trevlig. Synd bara att man inte fick nå luft på etage eftersom de va så mycket folk..Om man gick ut var det för kallt, om man var inne var det för varmt och om man dansade dog man ! Haha men de va kul. Vart max efter det. Sen tog vi bussen hem. Jag somnade nästan dirr.

Idag ska vi åka och kolla på på våran hundvalp som vi egentligen skulle fått i slutet på januari men eftersom mamma och Lars ska åka till Thailand så vill jag inte ha hand om en hundvalp helt själv så vi får den när dom kommer hem i mars :)

lill-lördag

ska strax sticka till Joakim, får se om jag bloggar nå mer eller om ni får fler inlägg imorgon.
Ha en bra lill-lördag!



only girl

Hemma nu efter att ha varit hos Joakim i typ 3 dagar. Vi drog ner på stan en snabbis men banken var stäng tråkigt nog men Joakim fick ut sina pengar endå.

Nu ska jag nog hoppa in i en snabb dusch å sen börja fixa mig lite för ska hem till Joakim igen där det blir lite förfest sen drar vi nog till etage ikväll:)
gillar bilden

5 januari

Godmorgon, jag och Joakim vaknade precis, haha det gick inte så bra med att gå upp tidigt.Men det för bara för att Joakim går och lägger sig så sent. För jag gick och la mig precis efter inlägget igår så kommer väl han och lägger sig några timmar efter.. pucko !

Idag så ska jag åka hem, sen ikväll blir det utgång skulle jag tro..

Harry P

idag har vi inte gjort någonting speciellt. Vi var till Joakims farmor & farfar sen direkt efter det gick vi på bio och såg harry potter som var så sjukt bra och den rekommenderar ja verkligen !

Nu ska jag gå och tvätta bort mitt smink och så sen ska jag nog gå och lägga mig. Vi skulle tydligen upp tidigt imorgon ;S usch det gillas inte, jag har ju lov ! haha men godnatt på er:)

irriiii..

Desperata j*vel! lägg ner, Trött jag blir.

hejdå

wöwöwöw!

Titta vad jag har gjort !

hihihhi !

Sammanfattning av 2010

Januari : Hände inte så mycket,Skolan tog mycket tid, Var med MK rätt mycketm var unte och sprang på kvällarna på olika fester och så . Mådde väl inte heller så bra och började prata med mormor och morfar och om fick komma till dem i Thailnd för att jag bara ville komma bort ett tag och bara vara avslappnad och träffa min kära mormor och morfar. Var tillsmmans med Simon men vi träffades inte lika ofta..
Februari: Skolan flöt på, Började bli ganska Skoltrött och nu var min resa bokad till thailand och jag flög dit den 17 februai helt själv för första gången. Allt var lungt och skönt där, inge stress ingen oro. Man kunde vara sig själv och det var sjukt skönt att bara vara där med mormor & morfar.
Mars: Kom hem från Thailand den 4 Mars och då kom jag hem med en tatuering på foten som jag är super nöjd med och den betyder någonting.
Vart ganska mycket rasbo fester här. Sen var vi några brudar hos Lisa som fyllde 18 år den 14 Mars så det vart party där.
Den 24 Mars tog det slut mellan mig och Simon. Och det var för att jag inte var kär längre och ingenting annat.
April:Lovisa hade sin 18:års fest den 10 april och den hände lite knäppa grejer. hah. Det vart en lång natt.
Började efter den småprata med Joakim och vi började träffas. Och föll direkt för honom. Vi vart officielt tillsammans 29 April. Sista april firade jag med Nico,Matilda å många fler. Det började med HumC och sen vidare till hannah för käk. Slutade med efterfest hos Nico när jag ramlade ner från sängen och slog i huvudet i väggen..
Första bilden på mig och Joakim. ( R.I.P Iphone)
Maj: Jag började träffa Joakims kompisar och vi var mycket i flogsta och grillade. Ett skönt gäng som jag började gilla fort. Alla var snälla och jag tyckte om att vara med dom.  Månaden gick fort och snart vart de sommarlov.
Juni: Joakim tog studenten och det vart mycket fest. Jag stannad hemma med hans mor medans han var ute och festade. Men jag hade minst sagt lika kul skulle jag tro.
Joakim åkte sedan till Grekland(Kos) med några kompisar och jag saknade han som tusan !Katte-skrapan kampen och det var oavgjort första gången på 52 år !Jag fick sommarlov. Vi åkte till min mormor och morfar i Ljusdal på midssommar och Joakim fyllde 19 när vi var där.
Jag vart jätte sjuk och fick reda på att jag hade fått svinkoppor.
Juli: Var jätte ledsen eftersom mina svinkoppor inte hade gått bort utan att det bara kom flera och var rädd att dom skulle vara kvar på min 18:års dag ! Med fick antibiotika och dom försvann nästan direkt.
Jag färgade håret tillbaka till brunt från svart. Shoppade med min moster och sedan var det äntligen min 18:års dag ! Festade ganska mycket hela sommaren på k-rogen. Gjorde av med mycket pengar..Piercade Tungan också!
Augusti: Utgångarna fortsatte och var nästan på krogen hela tiden. Skolan började Och min schema var det skönaste jag sätt. Gemonsnitt slutade jag kvart över 2. Skolan rullade på, och det gick sjukt snabbt.  Vi åkte på Hajk med klassen i fjällnora och övernatta i vindskydd. Det värlsta jag gjort tror jag.
September - Skolan fortsatte och det gick sjukt fort! Åt på Thairesturang med Joakims familj för att Tommy fyllde år. Kulturnatten är oförglömlig eller ? haha jag kommer inte ihåg så mycket iallafall. Förfest hos ninni kommer jag ihåg !
Det började knasa till sig mellan mig och Joakim. Men det vart bra snabbt.
Oktober - Skolaskolaskola. Den 8 oktober åkte jag till örsundsbro till Emelie där också Elin,Emma och Johanna var. Vi käkade god mat och förfestade. Vi drog sedan in till stan och sen ? ja du, det vet jag inte,haha. Oförglömlig dag!
Jag och Joakim "firade" ett halvår tillsammans.
November - 3/11 vart de Release fall på BJ. Förfestade med brudarna och kvällen vart ung.
Rafael kom hem från Norge med sen fina flicka Isabel. Det vart en dunder kväll med en bra utgång.

December - Vi startade December med att åka på en karyssning. 100% partybåt! De va grymt kul och helt oförglömligt.Träffade jockiboy! Mådde inte bra veckan efter i skolan ska jag säga men de var värt det.
Helgen efter det åkte vi på en till kryssning med min släkt och åt julbord sen vart de fest på kvällen. Drog till Sälen med Joakims familj och den var sjukt roligt. Synd bara sista åket ! haha nej men de va helt klart dunder !Sen vart de en fin avslutning på året med middag hos Thörn/eriksson och slutade med att jag festade med min käre bror.
Tack för ett underbart 2010!

Godmorgon.

Godmorgon på er, kvällen igår var mycket mysig med tända ljus och så :) Det som inte var lika bra att jag somnade sjukt fort, kanske vid halv 1 tiden (a)
Men vaknade igen klockan halv 3, då sitter Joakim och spelar fortfarande så jag säger till han att komma och lägga sig så somnar jag om direkt igen !

Idag vaknade vi klockan halv 12 typ, skönt att sova läänge. Tog en låång och varm dusch för en stund sen, behövlig !
Jag har precis slängt in en tvätt i tvättmaskinen, det var verkligen på tiden att tvätta haha. Nej skit, ni vart dethär inlägget långt, hoppas ni orkar läsa ;)

puuss

Tända ljus.

Nu kommer min älskling strax hem så har tänt lite ljus å så och hoppas på att han är lika mys sugen som jag :D Sätter nog på någon bra film och käkar lite chips å så,jätte mysiigt.

Får se om jag bloggar nå mer ikväll annars gör jag det imorgon. puusss




babbel..

Joakim är på bio nu och jag sitter bara hemma och kollar på tv.. Ganska skönt faktiskt om jag ska vara ärlig:) Fast fan, helt sickt att jag saknar Joakim fast han bara vart borta i 2 timmar :S haha det ska bli skönt när han flyttar hit i två veckor när mamma och Lars åker till Thailand..

Självklart är man ju lite aven-sjuk på dom men det kommer bli dunder att bara bo ensam i min lägenhet men den bästa..då får vi känna på hur det skulle vara för oss att bo ensamma i en lägenhet som vi pratar om att vi vill :D

Den skulle vara helt perfekt !
Skulle verkligen inte tacka nej om jag hade pengar till det.. Jag måste f*n försöka hitta ett extra jobb..

2 december

Åkte som sagt hem till Joakim igår, vi gjorde inte så mycket, jag poppade popcorn och kollade på Mamma mia. Älskar verkligen filmen.
Vi somnade kanske vid 2 tiden skulle jag tro. Sen upp idag klockan halv 10 för att Joakim skulle ha innebandy match och dom torskade med 5-6?

Vi åkte hem till mig efter det och idag har vi inte gjort så mycket, tog en lien promenix sen vidare till ica och handla lite.
Joakim ska åka på Bio senare med några kompisar men han kommer hit efter så då ska vi myyssa :D

slöisdag!

Haha, jag och Joakim sitter fortfarande i pyamas, vi har inte klätt på oss än ! Slöisdag kallas det verkligen !

Joakim sitter och spelar lite och jag ska väl börja sminka mig lite och så, så ska vi nog åka hem till han snart skulle jag tro.
Orkar egentligen inte sminka mig eller någonting, vill bara ligga hemma i sängen men vad gör man inte för den man älskar.hah

puussiss

16:15

Jag och Joakim sitter fortfarande i myskläder.. Har precis städat upp i rummet och bäddat sängen. SKa nog strax hoppa in i en dusch och sedan börja fixa mig.

Eller fixa och fixa, ska bara åka hem till Joakim och bara chilla tror jag. Helt slut efter gårdagen som slutade med att jag festade med min käre storebror men han stack fort som ögat men jag och Joakim var kvar.
Vi tog bussen hem som skulle gå 02:25 men den va nästan 40 minuter försenad så vi kom hem vid halv 4 typ. Däckade nästan direkt skulle jag kunna tänka mig, haha :D

nyår i bilder.




















Hoppas att ni hade en bra nyårsafton !
RSS 2.0